Kurangkan Segugut dengan Jus ANNONA

SEGUGUT , MIGRAIN ? itulah masalah yang wanita selalu hadapi. Sama juga dengan Lisa ... akhir-akhir ini memang stress dengan masalah kerja dan juga segugut yang datang bulan . Banyak kerja di pejabat ditambah pula dengan segugut , silap silap boleh pengsan woo ! betul... sesetengah wanita kadang memilih MC  ketika hari pertama datang bulan . Bukan apa,, kadang badan ni tak larat.. sebab masalah-masalah wanita time itu juga la datang ,, sepeti sakit pinggang , migrain , stress , cepat marah . Sebab tu jangan kacau wanita yang sedang period atau datang bulan !! Ni Lisa bujang lagi..nanti kalau dah ada anak..mesti masalah dalaman dan luaran tubuh yang  lain akan datang satu persatu.. Minta dijauhkan lah .   Walaupun tak segugut teruk , tapi badan rasa lembik dan penat je .. nak bergerakpun tak larat.. nasiblah teringat ada paket Jus Annona dalam beg kerja , fuh.. tak tunggu lama..memang terus minum . Lepas beberapa jam ..dah mula ok sikit perut ni,.. tak meragam . alhamdulillah kurang segugut Lisa. Mungkin perut Lisa bagi tindak balas yang cepat , sebab tu tak perlu tunggu lama .

Jus Annona diperbuat daripada buah durian belanda sebagai kandungan utama, dan juga diperkaya dengan bahan lain yang kaya dengan antioksidan seperti, kolagen, kurma, delima dan vitamin C sebab tu bagus untuk dalaman tubuh. Memang la Lisa ni jaga makan dengan betul-betul, bukan diet.. tapi jaga pemakanan . Kurangkan minyak atau ayam, daging .. tapi tak bermakna yang tubuh Lisa tak da sel berbahaya untuk kesihatan, semakin hari semakin kurang pula antioksidan Lisa .. kalau tak takda la Lisa asik migrain je sebelum ni . Semenjak amalkan minum Jus Annona dari bulan lepas , memang dah ketara perubahan dari segi kesihatan badan Lisa  seperti Migrain dah berkurang ,  malam tidur lena , badan tak cepat letih dan yang penting , sendi Lisa dah tak sakit ! lutut tu yang kadang rasa sakit , sebab hari-hari naik turun tangga.

Mak dan ayah pun dah mula minum Jus Annona , alhamdulillah.. perubahan positif  untuk mereka. Happy sangat... !! selama ni makan ubat-ubat untuk tahan sakit.. sampai dah naik muak tengok ubat . Sekarang minum Jus Annona , rasa durian belanda yang sedap .. tak seperti bau ubat ..pahit . Tak perlu la susah-susah tunggu musim buah durian Belanda lagi . Sebab Jus Annona lebih senang diminum dan disajikan . Minum 1-2 sudu sebelum sarapan atau sebelum tidur malam , atau sehari 1 paket jus Annona .



Jus Annona ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan juga GMP yang di kilang ikut syarat food safety  , dan juga HALAL. Penting tu...



Harga Jus Anona mahal tak ? Jangan risau.. setiap bulan Jus Annona ada buat promosi ,, kalian rajin-rajinkanlah tuk tengok promosi di web www.annonaofficial.com , Web : http://annonaofficial.com/kesihatan/  Facebook @ANNONAOFFICIALatau mungkin kalian boleh direct tanya pada owner pn.ONY NURHUSNI 
talian : 
016 449 7181
016 446 7181
016 446 4181 

24 ulasan

rasa jus annona memang sedap, kalau takde sakit pun saya suka minum

syima suka jus annona ni. rasanya sedap dan paling penting mudah dibawa kemana-mana.

ok juga kepada yg ada masalah senggugut.. lagi pun jus ni dalam paket dan tak perlu bancuh air untuk digunakan.. boleh diminum begitu sahaja..

Perrrghhh tang migraine , segugut etc cm best pastu sejak nk nk nek usia ni tapi aktif sesuai kot try out jus ni.

Saya nak bagi isteri saya cuba. TQ share info

Kite ade senggugut...nnti boleh la cuba..

Yaa...saya pun. Suka mnum.. Hehehe mak ayah pun mnum tuk Ilangkan skit sendi

assalam...ingatkan jus anona dibuat drpd buah nona...

HYEE..THANKS SINGGAH BLOG SYIRA LOKMAN :D DAH LAMA BARU SEMPAT NAK SINGGAH SINI BALAS KUNJUNGAN..DOAKAN SYIRA FOR NEW SEM :D

Ramai wanita yang bile senggugut sakit sangat sampai nak pengsan. Walaupun senggugut biasanya sebab perubahan hormon tapi ada penyakit lain yang menyebabkan senggugut, jadi jumpa doktor dulu pastika tak ada penyakit berbahaya.

Rasa sedap & boleh jaga kesihatan 1 famili

budak remaja umur 12 tahun baru period bleh minum x?

senang bila packing mcm tu.. xyah susah2 nak bancuh la..


EmoticonEmoticon