Kenapa Pilih Jus Annona ?

Hari ini masuk hari ketiga Lisa demam dan migrain. Kalau migrain dah menyerang ,, memang sepakej dengan  demam. Sama ada silap makan atau apa entah , sampai macam tak larat nak bawa kepala  . Hidung pun mula berdarah ..memang teruk kalau lisa demam, sebab badan panas . Mungkin stress dan nak datang periode . Sindrom ni perempuan saja  tahu !! sakit woo ... kalau dah terkena sindrom-sindrom nak masuk tarikh ni . Lisa try minum Jus Annona pagi tadi , dan alhamdulillah hari ni dah lebih baik boleh kerja macam biasa.Tak rasa nak melentokkan  kepala atas meja je macam hari sabtu lepas.Kenapa pilih Jus Annona ? Sebab dibuat dari durian belanda. Sirap or cecair memang lisa susah masuk tekak.. tapi dengan Jus Annona , terus boleh minum tak rasa pahit atau bau ubat.

Jus durian belanda

Jus Annona 100 %  Durian Belanda  

Kenapa tak nak makan ubat tahan sakit ? memang Lisa sengaja tak nak ambil ubat-ubatan untuk hilangkan sakit. Sebab nanti jadi ketagih and pernah baca dalam info kalau ubat tu akan kekal 5 tahun dalam tubuh . Jadi kalau selalu makan pon dah macam tak ada beza ,, sebab tubuh dah tawar . Tawar hati macam orang yang selalu ditipu !,hehehe... Jus Annona ini dibuat dari 100% durian belanda . Durian belanda ni kan banyak khasiat untuk kesihatan dan penawar ubat tau ! , lagipun bukan senang nak cari buah tu sekarang . Kalau dulu-dulu masa duduk dengan nenek senang la dapat di kampung-kampung tu kan . Sekarang zaman serba moden ni memang susah nak cari .


Kelebihan Jus Annona

Nasib baik ada JUS ANNONA , senang dalam packing sachet dan boleh bawa kemana-mana . Kemasan botol letak dalam rumah je . Minum sehari satu kali time sebelum sarapan . Kenapa Lisa pilih Jus Annona ? Sebab Jus Annona ini banyak khasiat seperti hilangkan sakit dengan cepat , berkesan dan tahan lama  , Jus annona dibuat dari 100% durian belanda asli tau .. sebab tu tiada kesan sampingan .  Walaupun dalam bentuk jus, khasiat durian belanda tetap terpelihara dan pengguna tidak perlu mengambil dalam kuantiti yang banyak. Khasiat durian belanda tetap dikekalkan walaupun telah dijadikan jus .100% bahan semulajadi.
Tiada sebatian dadah di dalam jus ini, jadi ia selamat untuk diminum . Seperti Lisa dah bagitau tadi , Cara minum yang mudah , Hanya koyakkan sachet dan minum. Tidak perlu dibancuh. Mudah dibawa ke mana-mana.
Kalau kalian nak tahu lebih banyak lagi.. kalian boleh baca  maklumat lebih lanjut di 
web :  http://annonaofficial.com/promo/
 Facebook  @Annonaofficial 
Annona Careline : 0164497181

Selamat tinggal Migrain dan segugut .. ! Dah boleh senyum saat bekerja dan tak perlu masam muka sebab sakit dari migrain dan segugut. Dan yang penting Halal dan ada sijil KKM. Penting tuuu! Jus Annona penawar semula jadi .

PSTT : Ada Spesial PROMO harga tau ! 

{ 29 comments.. read them below or add one }

syima yusuf syima yusuf February 1, 2016 at 11:57 PM
wahh. banyak khasiat jus annona
Syira Lokman Syira Lokman February 2, 2016 at 12:21 AM
TERIMA KASIH SHARE ! SEMOGA ENTRY DALAM BLOG INI SENTIASA MEMBERI MANFAAT KPD PEMBACANYA :D
YB Shehan YB Shehan February 2, 2016 at 9:20 AM
durian belanda xbau macam durian kan? hihihih
Infosemasa Infosemasa February 2, 2016 at 10:21 AM
durian belanda adalah buah peberet ..
Saidila Abdul Rahman Saidila Abdul Rahman February 2, 2016 at 10:25 AM
senang yang dalam sachet kan...boleh bawa kemana-mana
Sohoque Sohoque February 2, 2016 at 10:26 AM
Dgr citer, durian belanda pun boleh ubat cancer kan?
ima salsuzaima ima salsuzaima February 2, 2016 at 10:30 AM
Tetiba rasa nak mkn durian belanda..kat sini panggil durian salat..hahaha
yanie yusuf yanie yusuf February 2, 2016 at 10:31 AM
memang bagus.. betul tu abg Hoq. Durian Belanda dpt membantu mgubat penyakit kanser. Abah Yanie pun makan durian belanda.
Admin Reen Admin Reen February 2, 2016 at 11:04 AM
Sedap. Dan reen suka rasa jus annona ni.
Lisa Nurulain Lisa Nurulain February 2, 2016 at 11:18 AM
tu la..senang bawa pergi mana-mana.. tk perlu dibancuh pulaktu
infosukan infosukan February 2, 2016 at 11:33 AM
kenapa nama dia durian belanda..ce cita sket..
Nadia Johari Nadia Johari February 2, 2016 at 12:34 PM
Pertama kali dengar ni..mesti sedap ni
✿ Ina Ainaa ✿ ✿ Ina Ainaa ✿ February 2, 2016 at 1:14 PM
Sedapnyaaa.. Teringin nak grab satu.. Nanti la..
Nina Mirza Nina Mirza February 2, 2016 at 3:38 PM
Menarik laà... Dah tak payah bergantung pada ubat.
Lisa Nurulain Lisa Nurulain February 2, 2016 at 6:30 PM
yesss... hope ilang dah migrain lisa
Lisa Nurulain Lisa Nurulain February 2, 2016 at 6:31 PM
peberet tapi jarang nak jumpa dah
Lisa Nurulain Lisa Nurulain February 2, 2016 at 6:32 PM
kalau kanser leh sembuh.. migrain pun boleh ilang ..
Lisa Nurulain Lisa Nurulain February 2, 2016 at 6:32 PM
sedap kak nad... tak de bau jamuu
Lisa Nurulain Lisa Nurulain February 2, 2016 at 6:33 PM
yes.. sbb sekarang mmg tak suka makan ubat
iffah hussin iffah hussin February 2, 2016 at 7:08 PM
Durian Belanda ada banyak manfaatnya... juga boleh memulihkan dan merawat penyakit berkaitan cancer
kak eila kak eila February 3, 2016 at 3:22 PM
Sedapkan buah durian belanda..
Peberet.., zmn kecik2 siap buat aiskerim durian blanda...pokok jiran rmh nenek..

Skrg susah nk jumpa berbanding durian biasa..
Slm perkenalan....
byummufayyadh.blogspot
PCL PCL February 3, 2016 at 5:07 PM
gOOD INFO CIKSEPET, PCL NAK DAPATKAN SATU SET LAGI ANNONA UNTUK MERTUA DI KAMPUNG NANTI.. IS BARANG BAIK !