Monday, February 1, 2016

Kenapa Pilih Jus Annona ?

Hari ini masuk hari ketiga Lisa demam dan migrain. Kalau migrain dah menyerang ,, memang sepakej dengan  demam. Sama ada silap makan atau apa entah , sampai macam tak larat nak bawa kepala  . Hidung pun mula berdarah ..memang teruk kalau lisa demam, sebab badan panas . Mungkin stress dan nak datang periode . Sindrom ni perempuan saja  tahu !! sakit woo ... kalau dah terkena sindrom-sindrom nak masuk tarikh ni . Lisa try minum Jus Annona pagi tadi , dan alhamdulillah hari ni dah lebih baik boleh kerja macam biasa.Tak rasa nak melentokkan  kepala atas meja je macam hari sabtu lepas.Kenapa pilih Jus Annona ? Sebab dibuat dari durian belanda. Sirap or cecair memang lisa susah masuk tekak.. tapi dengan Jus Annona , terus boleh minum tak rasa pahit atau bau ubat.

Jus durian belanda

Jus Annona 100 %  Durian Belanda  

Kenapa tak nak makan ubat tahan sakit ? memang Lisa sengaja tak nak ambil ubat-ubatan untuk hilangkan sakit. Sebab nanti jadi ketagih and pernah baca dalam info kalau ubat tu akan kekal 5 tahun dalam tubuh . Jadi kalau selalu makan pon dah macam tak ada beza ,, sebab tubuh dah tawar . Tawar hati macam orang yang selalu ditipu !,hehehe... Jus Annona ini dibuat dari 100% durian belanda . Durian belanda ni kan banyak khasiat untuk kesihatan dan penawar ubat tau ! , lagipun bukan senang nak cari buah tu sekarang . Kalau dulu-dulu masa duduk dengan nenek senang la dapat di kampung-kampung tu kan . Sekarang zaman serba moden ni memang susah nak cari .


Kelebihan Jus Annona

Nasib baik ada JUS ANNONA , senang dalam packing sachet dan boleh bawa kemana-mana . Kemasan botol letak dalam rumah je . Minum sehari satu kali time sebelum sarapan . Kenapa Lisa pilih Jus Annona ? Sebab Jus Annona ini banyak khasiat seperti hilangkan sakit dengan cepat , berkesan dan tahan lama  , Jus annona dibuat dari 100% durian belanda asli tau .. sebab tu tiada kesan sampingan .  Walaupun dalam bentuk jus, khasiat durian belanda tetap terpelihara dan pengguna tidak perlu mengambil dalam kuantiti yang banyak. Khasiat durian belanda tetap dikekalkan walaupun telah dijadikan jus .100% bahan semulajadi.
Tiada sebatian dadah di dalam jus ini, jadi ia selamat untuk diminum . Seperti Lisa dah bagitau tadi , Cara minum yang mudah , Hanya koyakkan sachet dan minum. Tidak perlu dibancuh. Mudah dibawa ke mana-mana.
Kalau kalian nak tahu lebih banyak lagi.. kalian boleh baca  maklumat lebih lanjut di 
 Facebook  @Annonaofficial 
Annona Careline : 0164497181

Selamat tinggal Migrain dan segugut .. ! Dah boleh senyum saat bekerja dan tak perlu masam muka sebab sakit dari migrain dan segugut. Dan yang penting Halal dan ada sijil KKM. Penting tuuu! Jus Annona penawar semula jadi .

PSTT : Ada Spesial PROMO harga tau ! 

30 comments :

  1. TERIMA KASIH SHARE ! SEMOGA ENTRY DALAM BLOG INI SENTIASA MEMBERI MANFAAT KPD PEMBACANYA :D

    ReplyDelete
  2. durian belanda xbau macam durian kan? hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa nama dia durian belanda..ce cita sket..

      Delete
  3. durian belanda adalah buah peberet ..

    ReplyDelete
  4. senang yang dalam sachet kan...boleh bawa kemana-mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..senang bawa pergi mana-mana.. tk perlu dibancuh pulaktu

      Delete
  5. Dgr citer, durian belanda pun boleh ubat cancer kan?

    ReplyDelete
  6. Tetiba rasa nak mkn durian belanda..kat sini panggil durian salat..hahaha

    ReplyDelete
  7. memang bagus.. betul tu abg Hoq. Durian Belanda dpt membantu mgubat penyakit kanser. Abah Yanie pun makan durian belanda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kanser leh sembuh.. migrain pun boleh ilang ..

      Delete
  8. Sedap. Dan reen suka rasa jus annona ni.

    ReplyDelete
  9. Pertama kali dengar ni..mesti sedap ni

    ReplyDelete
  10. Sedapnyaaa.. Teringin nak grab satu.. Nanti la..

    ReplyDelete
  11. Menarik laà... Dah tak payah bergantung pada ubat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes.. sbb sekarang mmg tak suka makan ubat

      Delete
  12. Durian Belanda ada banyak manfaatnya... juga boleh memulihkan dan merawat penyakit berkaitan cancer

    ReplyDelete
  13. Sedapkan buah durian belanda..
    Peberet.., zmn kecik2 siap buat aiskerim durian blanda...pokok jiran rmh nenek..

    Skrg susah nk jumpa berbanding durian biasa..
    Slm perkenalan....
    byummufayyadh.blogspot

    ReplyDelete
  14. gOOD INFO CIKSEPET, PCL NAK DAPATKAN SATU SET LAGI ANNONA UNTUK MERTUA DI KAMPUNG NANTI.. IS BARANG BAIK !

    ReplyDelete