FREE STARBUCKS or KFC Voucher by CELCOM

KFC dan Starbucks FREE ? waahhh sapa yang tak nak lah kan ? Hehehe sekarang celcom sedang buat giveaway untuk pengguna celcom baik yang sedia ada atau yang baru daftar . Giveaway berupa KFC Voucher dan Starbucks bernilai rm20.00 . Tarikh promo ini bermula 16 Februari sampai 15 March 2016 . Macam mana dapat givaway ini ? senang saja .. syarat masih sama seperti promo KAD ISI MINYAK PERCUMA sebelum ini , kalian hanya perlu langgan plan celcom baik yang baru atau pengguna celcom sedia ada. Daftar mana-mana plan postpaid FIRST ( FIRST BLUE , FIRST GOLD , etc ) , untuk pengguna sedia ada.. just buat MAX UP dari mobile internet yang ada  , untuk prabayar pula  , kalian hanya perlu daftar XPAX MAGIC SIM +reload internet dan langgan internet bulanan ... (PLAN RM30 , RM40,RM60, atau RM80 )


Cara-cara dapatkan ganjaran FREE Voucher KFC atau STARBUCKS oleh Celcom : 


1. Pelanggan akan dapat pemberitahuan SMS dengan Kod Hadiah untuk menyertai Program giveaway ini;

2. Tebus ganjaran di BLUE CUBE terdekat
 ( ingat... kena owner yang pergi sendiri , tak boleh di wakilkan walaupun ayah, mak , atau pakwe sekalipun ! ) 

3. Kalian boleh pilih sama ada nak tebus  RM20 Voucher KFC atau RM20  Preloaded Starbucks Card  (tertaklukkepada ketersediaan)

4. Nikmati ganjaran yang dah kalian dapatkan  di mana-mana cawangan KFC atau Starbucks.


NOTE :  
The Rewards:            
are offered by Celcom during the Programme Period;            
Upon expiry of the Programme Period, any unutilised Rewards will be forfeited;            
The time of redemption shall follow the respective Blue Cube’s operation hours.           
Shall be limited to the number of Customers daily as stated above (“Allocation of Rewards”); and            
Shall not be exchangeable with cash or transferable to any third party.

Nanti dah dapat ganjaran itu, jangan lupa belanja Lisa ye =P , Green Tea Starbucks pon boleh .. hehehe .Terhad untuk tebusan pertama 1,352 voucher KFC / STARBUCKS setiap hari dimana-mana KFC dan STARBUCKS , tergantung pada limit Voucher yang ada di tempat mereka. 

1 ulasan:


EmoticonEmoticon