Perfume Precious Rozita Che Wan ( RCW ) Murah

Perfume Precious Rozita Che Wan ( RCW ) Murah   || Pasti kalian selalu dengar perfume jenama artis yang cantik  dan meletop bagai musim Auntum di Korea. Siapa lagi kalau bukan Rozita Che Wan atau lebih mesra dengan panggilan Che' Ta. Nah.. Tahukah anda ? Penjualan di 2 hari pertama mencecah 1.5 juta .. waww . Apa yang special sangat sampai ramai yang beli ? Perfume Precious by RCW (Rozita Che Wan ) ni tahan lama ... Lisa dah beli dan dan cuba sendiri. Memang tahan sampai ke petang , bau pon wangi dan soft . Kadang sampai penat jawap soalan orang yang tanya dan tanya ... "Awak pakai perfume apa ? Wangi la .. " 

Bicara mengenai perfume ni Lisa memang memilih sangat , suka bau yang soft tapi tahan lama  . Pengharum udara pon sama ja , kalau tak kena dengan hidung .. konfem jadi pening . Tak kisah brand mahal pun kalau wangi tu kuat sangat memang Lisa rejek  . So untuk kalian yang ingin menghadiahkan perfume untuk Lisa .. pilih baik-baik ye.. (perasan nohh ada yang nak belikan perfume ) 
Bulan Ogos Lisa order , bulan Disember  baru dapat stock.. Nampak tak yang perfume Precious by RCW ni memang ramai yang minat . ? Precious ramai yang cari sebab wangi tahan lama , harga murah pun ye juga,. Precious 20ml ni walaupun sekali spray dah tahan lama. Kena tunggu sekejap lepastu mula lah bau tu wangi dengan sempurna . Psttt , perfume ni Halal.. boleh bawa untuk solat ;)



Penghantaran paling cepat 1-3 hari masa bekerja.. Takperlu book dan tak perlu tunggu lama . Tak percaya ? tengok testimoni customer.. mereka berpuas hati  ;)

INFO :
Untuk pembelian dan testimoni customer .. Boleh singgah di
Facebook : QISA Beauty 
Whatsapp : 0199009213

"Precious by Rozita Che Wan"
🌸Wangian yang memikat lagi mengoda
🌸Haruman mewah tahan lama
🌸Membangkitkan keyakinan diri 
🌸Halal diyakini. 
Suatu kenangan tercipta kerana ia adalah PRECIOUS.
 🌟Smell like a star🌟
~Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
~Eau De Parfum 20ml.

**HARGA PRECIOUS by RCW 
RM 29.90 Semenanjung
RM31.90 SABAH SERAWAK
harga tidak termasuk kos penghantaran. 

Grabb it cepat sebelum kehabisan stock ;)


5 ulasan

wow.. model dah macam Che Ta gak...haha

Flawless nya kulit.sejak lahir ye

waahh..!! wangi mcm Che Ta la Lisa hari2.. hehehehee.. :)


EmoticonEmoticon