Lirik Takkan Pergi Hyper Act ( OST Cinta Si Wedding Planner )

Lirik Takkan Pergi Hyper Act ( OST Cinta Si Wedding Planner ) || Lagu ini dah release tahun lepas dan pasti kalian selalu dengar di radio , lagu dari Hyper Act ni memang pandaikan mencuri telinga si pendengar.. termasuk Lisa hehe. Lagu ini juga yang jadi OST Drama TV3 yang tayang di Slot Akasia setiap 7 petang .. mesti kalian tahu ,, yes betul ! OST Cinta si Wedding Planner. Macam biasala.. adaptasi dari novel. Sebab Lisa tak suka beli novel ,,, nti tak surprise la kan jalan cerita drama tu , walaupun bukan 100 % sama .

4 tahun bercinta tapi akhirnya tak boleh bersatu time decide nak kahwin.. huhu kesian dekat Bazli pon ada sebab tak boleh terima yang Zara tu adik kandung bazli. Dalam drama tu pelakon baru yang comel dan cantik dan dulunya seorang blogger juga .. Mira Filzah  dan pelakon-pelakon senior seperti Adi Putra.. , Senarai Pelakon Cinta si Wedding Planner  

Lirik Lagu Takkan Pergi – Hyper Act [ OST Cinta Si Wedding Planner ] 

Hari ku yang pergi hilang ku mencari
Gelora cinta kau bawa datang kembali
Rindu ku tak sudah hilang dalam sedar
Mungkin ku menanti sepi hangat yang hadir

Kenangan bagai mengejar mentari
Terbakar debunga kasturi
Apakah tandanya yang tersembunyi
Dibalik rahsia semalam

Hadir dirimu memulihkan ku
Dalam lumpuh dan lesu menghidup jiwaku
Namun rasa ini, dalam mencari erti
Yakin ku kekal mu disisi takkan pergi


Mungkin sebenarnya ruang tu tiada
Mengisi kasih nan pilu sebentar cuma
Kenangan bagai mengejar mentari
Terbakar debunga kasturi
Apakah tandanya yang tersembunyi
Dibalik rahsia semalam

Hadir dirimu memulihkan ku
Dalam lumpuh dan lesu menghidup jiwaku
Namun rasa ini, dalam mencari erti
Yakin ku kekal mu disisi takkan pergi

Hadir dirimu memulihkan ku
Dalam lumpuh dan lesu menghidup jiwaku
Namun rasa ini, dalam mencari erti
Yakin ku kekal mu disisi takkan pergi

Kelibat cinta permain rindu kecewa
Bisikan indah khayalan ku seketika
Airmata ini mengalir ku sendiri
Moga kelam resah ku kan berlalu pergi



1 ulasan:

Dah jatuh hati dengan lagu ni since MTV siap..
sebab fav artis berlakon dalam MTV tu..hihi.. :)


EmoticonEmoticon