Koleksi Hello Kitty terbaru

Akhirnya sampai juga barang yang Lisa order beberapa hari lepas. Comel kan hellokity ni ? Sebenarnya tak tau sejak bila entah Lisa suka dengan hello kitty, tapi bermula dari casing Hp ,cadar,selimut dan sampailah haritu ternampak powerbank hello kity. Lisa suka then beli. Beralih hati dari biru ke pink ? Uihh taklah...masih suka dengan mawar biru.. hehehe kebanyakan baju memang kaler biru. Kecuali casing Hp dan tilam . 


Hari tu ternampak dekat Facebook.. ada promo set hello kitty  ,berkenan le pulak .Memang tak tunggu lama dah..terus grab. Kebetulan memang ada orang dok bising je suruh beli power bank. Hahaha.. Lisa memang tak da powerbank. Tak suka sebab beg jadi berat. Lagipon bukan Lisa pergi mana-mana pun . Lebih kepada kemahuan dari keperluan. 

TADAA... Godies bag hello kitty berisi  usb cable untuk charge ,earphone ,dan sarung power bank. Powerbank ada design gambar Hello Kitty. Tahan ke powerbank tu? Berapa kali charge ? Setakat ni tak guna lagi.. kalau dah guna nanti Lisa update entri ni semula.



Untuk korang peminat Hello Kitty.. jangan jeles Naaaaa... =P


2 ulasan


EmoticonEmoticon