CARA MUDAH DAPATKAN COUPON DISKAUN ONLINE SHOP


CARA MUDAH DAPATKAN COUPON DISKAUN ONLINE SHOP || Zaman sekarang ini dah bukan hal baru lagi kalau peniaga jual barang mereka tanpa membuka kedai . Atau yang dah ada kedai pun biasanya akan luaskan pelanggan dengan jualan secara online . Lisa sendiri lebih suka belanja online. 90 % barangan  Lisa beli secara online . Mudah , tak perlu bazir masa, tak penat , dan tak keluar duit minyak dengan jem lagi di jalan !  Hanya perlu klik , dan pilih mana-mana barang yang berkenan dicari dan kemudian bayar. Cepat dan tak perlu bersesak-sesak dengan orang lain. Best lagi kalau ada diskaun ! kan ? tapi hari ini Lisa akan share untuk kalian , bagaimana cara dapatkan coupon diskaun harga disetiap barangan yang dijual dalam website online tersebut.


Cara mudah dapatkan kupon diskaun di laman web online shop ialah dengan masuk laman picodi.my . Dalam picodi itu , terdapat banyak online shop yang boleh kalian pilih seperti Zalora, Lazada , Uniqlo , Pizza Hut , Sony , Adidas dan banyak lagi . Masuk dan bandingkan harga dengan online shop yang lain kemudian carilah coupon diskaun dalam tu . Senang je bukan ? Lisa memang suka tengok bag , dan di laman ini Lisa boleh memilih berbagai jenis dan bentuk beg yang Lisa suka . Bukan senang  penuhi citarasa Lisa ni ha .

 Join Picodi and you'll never miss a single offer to favourite stores.  Daftar di picodi senang dan cepat. Kalian hanya perlu masukkan email dan ikuti langkah yang muncul dalam screen . Atau , Daftar masuk dengan link Facebook kalian . Mudah bukan ? Masukka email , password , date of birth dan kemudian sign up. Tak perlu makan masa yang lama.

3 cara mudah dapatkan coupon diskaun online shop : 

-Masuk picodi.my 
-Taip nama kedai online 
-Tekan CODE dan REVEAL 



Cara untuk menggunakan code kupon : 
1. Copy code to the clipboard 
2. Paste it in the promo code and check out 

Wahh mudahnya ! 








Masuk picodi.my dan kemudian taip nama kedai online yang kalian ingin cari , kemudian tekan search . Pilih barangan yang kalian inginkan dan masukkan code yang ada. WOWW   Pastinya berbaloi .. Jangan lepaskan peluang ini tau ., kalian juga yang rugi nanti . 




{ 38 comments.. read them below or add one }

ima salsuzaima ima salsuzaima January 19, 2016 at 12:58 PM
Wahhh..kupon..suke suke suke...thankz lisa..
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL January 19, 2016 at 1:00 PM
mudah dan menarik, boleh try ni...tq lisa.
Mummy Julia Mummy Julia January 19, 2016 at 1:00 PM
Wahhh bestnya semua nya shoppimg dihujung jari.. Terbaekk!
Saidila Abdul Rahman Saidila Abdul Rahman January 19, 2016 at 1:12 PM
oooo macam tu ker caranya...hurmmm baiklahh..tq lisa
Encik ST Encik ST January 19, 2016 at 1:17 PM
Mudahnya rupanyaaaa... bestt!
irra yyan irra yyan January 19, 2016 at 1:21 PM
Ooo... Boleh la window shopping online
anazarin dotcom anazarin dotcom January 19, 2016 at 1:24 PM
Senang dah sekarang nie..segalanya dihujung jari
Mera Hussain Mera Hussain January 19, 2016 at 1:41 PM
Wahhh bestnye.... Rabak poket lepas ni kalau ade diskaun je.. thanks for the good info lisa. Hehehe
Nadia Johari Nadia Johari January 19, 2016 at 1:55 PM
Perfh...memang shoping aje la macam ni
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 19, 2016 at 2:10 PM
harus try.. leh dapat diskaun ,, hehehe
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 19, 2016 at 2:11 PM
try,.. jgn tk try Pak cik Lee ;) sama2
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 19, 2016 at 2:12 PM
shopping tak perlu penat2 beratur,,.. hehe
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 19, 2016 at 2:13 PM
dapat payment .. jom shooping >.<
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 19, 2016 at 2:14 PM
hehe sama-sama.. jgn lupa belanja lisaaa
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 19, 2016 at 2:15 PM
wanita dan shopping tk terpisahkannn
Julia Johari Julia Johari January 19, 2016 at 2:22 PM
wowww sapa tak suka diskaun best ye picodi okey terjah
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 19, 2016 at 3:40 PM
yaayy diskaun tu lah yang orang sukaa