ROSEHIP OIL Lelan Vital Penghilang Parut

Penghilang Parut Wajahku ? ROSE HIP OIL  || Assalamualaikum  .. hari ini Lisa nak kongsikan satu tips dan rahsia untuk ilangkan parut di wajah atau dimana-mana bagian tubuh . Bermula dari haritu Lisa tertoreh zink tepi tingkat dekat muka lisa, bawah mata pulak tu .. memang panik la. Maklumlah Lisa ni perempuan .. wajah calar turun wang hantaran nti ( hehehe gurau je.. ) so Lisa cari la macam-macam cara dan petua untuk ilangkan parut tu . Lepas tu pergi cosway dan staff situ sugest beli jenama REPAIR CREAM dari Lelan VITAL. Bagus la jugak.. sbab tak sampai seminggu ... parut tu ilang dan takda bekas sama sekali. Siapa tak happy weii... !

Bulan lepas entah tak tau kenapa muka Lisa jerawat seketul.dua ketul.. empat ketul sampai lah lima ketul bertenggek kat muka ni ha ! Biasalah kalau uzur , jerawat memang tak terpisahkan apalagi kalau stress... tapi memang teruk la jerawat tu .. bertukar tempat pula. Dipipi kemudian di dagu.. Haihhh berbekas hitam pulak tu . Pergi 5 Cosway nak cari Repair Cream.. diorang cakap dah tak da stock lagi dah jenama tu . ALAMAK !! macam mana ni.. huhu dah la Lisa tak berapa percaya dengan produk kosmetik yang iklan-iklan kat TV tu sebab dah pernah cuba tapi hasilnya sama je tak hilang (tak tahu memehilih kot ) . STRESS kitee ~ ~ ~ Last Cosway , lisa cari sebab berharap disitu ada jual Repair Cream .. tapi sayangnya sama ja dan takda stock . Huwaa.. rasa berkecai pulak hati ini. Macam mana lah nak ilangkan bekas jerawat yang hitam kat muka ni. Konsult dengan staff cosway amoy  tu .. dia sugest Rose Hip Oil , sama jugak produk dari Lelan Vital . Bezanya yang Premium ROSE HIP OIL ni minyak.. bukan cream . Jadi tak leh terdedah dengan matahari .. dan tak leh sapu kebagian yang luka, atau jerawat tu tak kering lagi. Kena tunggu dah kering .. baru boleh sapu.


Pelembab muka Lisa yang Vitamin E produk Cosmoderm pun mengandungi ROSEHIP OIL .. baru tahu yang rose hip oil ni boleh ilangkan stretch marks atau parut pada kulit . Nak tau kelebihan dan khasiat lain dari Premiun ROSEHIP OIL ?
Kedutan dan garis-garis halus
Parut, luka terbakar dan luka
Tompok penuaan
Perubahan warna kulit dan bintik jerawat
Ekzema
Kerosakan matahari
Stretch mark
Dermatitis
Psoriasis
Membaiki rambut yang kering dan rosak
Mengukuhkan kuku rapuh .

Waww buat rambut pon boleh gak rupanya .. Bagus.. banyak khasiat.



  
Nah.. dah tengok perubahan sebelum dan selepas kan. Bagus la juga rupanya tuk kesan parut.. hehee. Nasib baik ilang.. tak perlu kuar mahal2 tuk ilangkan parut. 


Nota ; jangan gunakan atau tetes ke bagian luka yang masih basah kerana rosehip oil ni minyak,nanti leh infeksi . 



1 ulasan:

This comment has been removed by a blog administrator.


EmoticonEmoticon