TONTON POLIS EVO ONLINE


TONTON POLIS EVO ONLINE || Movie yang menjadi tumpuan jutaan orang dan katanya best !  Seminggu pertama pun dah mengaut keuntungan berjuta-juta dari tiket movie yang dijual di pawagam seluruh Malaysia .  Movie ini ditayangkan bermula dari 17 September 2015 , dan nampak memang best sebab seat kat panggung wayang tu selalu penuh. Dah macam movie  F n F 7 pulak kan.. Wahh macam best dan menarik . Nak tonton polis evo  jugak le..

Polis Evo (2015)
Trailer : Youtube
Genre : Aksi / Komedi
Pengarah : Ghaz Abu Bakar
Tarikh Tayangan : 17 September 2015
Pelakon : Shaheizy Sam, Zizan Razak, Mimie Ernida, Nora Danish, Wan Hanafi Su, Pablo Amirul, Amerul Affendi

Sinopsis :  Filem aksi komedi yang diterajui oleh Shaheizy Sam dan Zizan Razak ini mengisahkan tentang dua orang anggota polis, Khai dan Sani. Mereka mempunyai personaliti yang sangat berbeza tetapi mereka harus bekerjasama dalam satu tugasan untuk menumpaskan satu sindiket pengedaran dadah.


Untuk korang yang tak sempat tengok dipawagam boleh tonton di link berikut :
 ( klik untuk tonton dan download )








EmoticonEmoticon