Video Chameleon atau Sesumpah Beranak


Video Chameleon atau Sesumpah Beranak || Chameleon mesti korang tau binatang comel yang boleh bertukar warna kulit sama seperti warna yang dia pijak . Kalau pijak kayu , maka kaler jadi kayu .. coklat  , kalau ada di daun ... kaler berubah jadi hijau seperti daun . Pernah nampak video  chameleon bertukar kaler seperti bingkai cermin mata yang diupload dilaman sosial facebook. Namun korang pernah tak tengok chameleon beranak ? Macam cicak ke ? yang bertelur dan kemudian peram sampai telur menetas ?
 
Ohohoho salah ! dulu Lisa ingat memang macam cicak , tapi rupanya tak .. dan bagi Lisa chameleon ni sejenis reptilia yang confuse sama ada bertelur atau beranak . Mula-mula chameleon mengeluarkan telur lemik yang Lisa ingat tu ialah najis ! haha.. tapi sebaik sahaja telur lembik tu keluar.. tunggu sekejap then korang akan nampak baby chameleon yang keluar dari telur tersebut kemudian berjalan .Subhanallah... keluar kedunia terus boleh berjalan macam chameleon dewasa. Nah korang tonton sendiri video chameleon atau bunglon beranak .. 


Este camaleĆ³n dio una sorpresa a quienes lo estaban grabando
Posted by XEU Noticias on Wednesday, 30 September 2015









EmoticonEmoticon