Masa Untuk Berhenti Menulis Blog

Selongkar gambar nampak lak gambar time jerebu hari tu . Tebalnya jerebu sampai matahari nampak merah . Tebal jerebu tebal lagi perasaan kekalutan yang ada dalam hati ini. Entah la, rasa nak berhenti berblogging ada. Blog nubis je pon. Tapi patut ke aku berhenti menulis blog?

Hek eleh.. aku tulis entri ke tak bukan orang lain kesah pon kan ? Hahahah baget retis sangat la aku ni.



Alhamdulillah sekarang dah mula berkurangan asap jerebu , udara dah mula bersih. Selamat lah aku dari sakit hidung dan sakit tekak. Nasib baik la aku tak da ashma. Kalau tak mungkin dah perlukan tambahan oksigen kot. Namun mood blogging aku still kelaut juga. Hahaa dah memang pemalas, sampai bila-bila pun pemalas.

Blog aku bukan memberi manfaat untuk korang pon kan. ?
Tak .. kalau aku malas berblog pon aku akan biarkan je blog ini mcm ni . Nanti kalau korang rindu.. boleh la singgah di blog yang tak seberapa nak pemes ni. Pergi event pon tak pernah , sapa nak kenal aku. :P 

1 ulasan:

eh akk kenalllll je lisa hahahaha..ngader kannnn..pok kang..tulis je blog..kita happy2 je..jnji kita suka..sini pun dh berkurang jerebunya..alhamdulillah


EmoticonEmoticon