LANGKAWI SYURGA COKLAT !

LANGKAWI SYURGA COKLAT ! ||Banyaknya coklat , adik jual ke ? Hahah tetiba ada customer yaang datang bayar bill dan tanya macam tu kepada Lisa . Yelah,. banyak sangat coklat . Daro Lindtt LINDOR , DAIM dan juga Ferrero Rocher !  memang nampak seperti orang berniaga. Apa reaksi korang kalau ada coklat sebanyak ini di depan mata korang ? Mesti happy. Perempuan walaupon takut gemuk tapi suka pulak makan coklat. Kalau diberi coklat memang tak akan tolak la , gerenti 100 % ! Sebab saya pun suka makan coklat , ehehhehe tapi saya bukan takut gemuk . Badan Lisa comel comel je iaitu slim =P perasan la pulak . 

Kesemua coklat ini dari siapalagi kalau bukan Mr. Hati Batu . Alang-alang dia sedang pergi Holiday ke Langkawi .. Lisa kirim sahaja la Coklat . Mula-mula nak kirim kat kak Yanty tapi dapat tau mr hati batu pun ada disana .. so minta mr hati batu belikan je la. Hehehehe... Bukan apa, tak nak susahkan kak TY. Kat sana kan Free Tax , dan harga pun lebih murah dari yang dijual di Kedai . Lisa lebih prefer suka makan Fererro sebenarnya jadi kalau tanya nak makan coklat apa , memang la tak tahu . Dan coklat yang dia pilih , LINDT LINDOOR , DAIM , dan Ferrero Rocher . Rileks je ,, Lisa boleh habiskan kesemua coklat ini , ALL It's MINE ! Kalau nak cari kedai dengan harga coklat yang murah
. Boleh try beli di Kompleks Haji Ismail Group

 Lindtt LINDOR

lindtt lindor
Lindt LINDOR coklat dan Vanila. Tak pernah rasa pulak coklat yang ni. Dan ternyata rasa coklat ni manis ! Buka bungkusan dan gigit, rasa meleleh dalam mulut coklat dan vanila tu . Yela .. Buka dari  bungkusan kotak tu memang tak masuk peti ais lagi . Kena masuk peti ais ni, dah meleleh dah sebiji. Terlebih lagi suhu udara yang panas .

FERRERO ROCHER

Nyummi... menggoda sungguh gambar coklat ini kan . Coklat Ferrero yang semua orang mesti kenal dan suka . Sedap weii coklat ini. Harga pun boleh tahan. 3 biji coklat ni biasa dijual RM4.xx . Rugi la siapa tak makan coklat ini. 

DAIM 

2 Bungkus Daim , dalam 45 biji coklat kot . Tak kira la pula berapa banyak coklat tu. Tau makan je la. Hehe.. Rasa keras sikit .. rasa coklat campur karamel . Kawan cakap beli Daim sedap .. okla.. sedap la juga. Leh masuk dalam beg macam gula-gula. Elak semut datang sudah !

Tengok dalam coklat Lindor tu , meleleh leleh .. nyummi .. sedap. Tapi kalau makan banyak mesti nanti jadi Muak. 


Tadaaa... Pagi-pagi abang SKyNet dah tunggu depan pintu tempat kerja  bawa bungkusan ini. Tahu dah mesti coklat. Sebab kalau antar guna pos laju memang tak jadi apa lah sampai sini nanti . Ingat lagi aritu pos kan pelam Harum Manis 10 KG, pecah dan hancur tak leh makan dah buah tu sebab hantar guna jasa POSLAJU .  Jadi kalau makanan atau Gaget atau barang komputer memang tak kan hantar menggunakan POS LAJU . Kompom kena baling oi ! Lepas dari kes pelam hancur , balut elok-elok . Tebal bungkusan dari luar sampai kedalam ada bubble wrap . Haha... adeh penat nak buka .


Selamat menjamu COKLAT dan selamat menternak Lemak untuk diriku ! If nak cari Kedai coklat yang murah di Langkawi...Kalian boleh singgah di Kompleks Haji Ismail Group

5 ulasan

klau gi langkawi kalau x beli coklat mmg x sah. hehe..

sedap cokelat ferrero roche tuu ;)

Baaaaaanyaakkk nyaa coklattt.. hee. Labuan pun coklat murah :D


EmoticonEmoticon