KFC POTATO WRAPED PRAWN

KFC POTATO WRAPED PRAWN || wah.. sekali lagi KFC mengeluarkan menu baru yang tentunya limited edition dan sedap !  Semalam sibuk sangat kerja sampai penat dan lapar ! haha... Niat nak beli seketul ayam +kentang +air je tapi masuk je dalam KFC ternampak pula menu baru ini. Memang Lisa terus pilih menu ini la, KFC Potato Wraped Prawn set combo dan a la carte .  Kenapa dua ? sebab Lisa penggemar UDANG . Pekerja dan manager KFC tu tanya , berapa orang makan ? Lisa sorang ja. . sambil buat muka selamba.

Harga Set combo KFC Potato Wraped Prawn  rm15.50 , berisi 2 ketul ayam + 3 ekor Potato Wraped Prawen  + air pepsi . Tapi semalam Lisa tukar je lemon ais sebab tak nak minum bergas. Manakala Set A LA CART KFC Potato Wraped Prawn pula seharga rm10.90 , berisi 5 ekor udang sahaja . Sedap ke ? sedap.. rasa yang nyummi untuk penggemar udang seperti saya. Dan Lisa boleh habiskan kesemua makanan ini seorang je tau ! sampai kawan cakap Lisa ni ade saka. Badan kecik tapi makan banyak .


KFC POTATO WRAPED PRAWN , udang yang dibalut mi yang terbuat dari kentang . Kemudian di goreng dengan minyak panas. Rasa yang crishpy buat nak makan , makan, dan makan lagi. Sebab tu la Lisa order 2 set. Menu ini limited time promo sahaja tau . Bermula dari 28 September 2015 sampai habis tempoh promo.  Jangan sampai kehabisan..  



{ 7 comments.. read them below or add one }

Amanda Suria Amanda Suria October 1, 2015 at 2:12 PM
Nampak seksi plak potto prawn tuh...ok nanti leh pi cuba
Bahrain Bahrain October 1, 2015 at 4:23 PM
Baru makan kfc baru2x ni. tapi tak nampak pule menu terbaru ni. :D
DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ October 1, 2015 at 5:21 PM
memang tak cukup la kalau 5 ketul je.. hehehehehee.. :)
muhammad nizam muhammad nizam October 5, 2015 at 8:59 PM
rare dan sedap.... tapi frust sbb kecik jer.. haha tak puas makan... tgok gambor besor