GADGET TERCINTA [CABARAN7HARI]

 GADGET TERCINTA [CABARAN7HARI] || Task last untuk cabaran hari ini. Gadget tercinta ... yang ni susah tak susah nak jawap. Hahaha sebab sayang kesemua gadget-gadget yang ada sekarang ni. Hek eleh .. macam la banyak sangat gadget. Gadget yang lisa sayang untuk sekarang ini Iphone 6plus gold ni le.. Mana tak sayangnya , hadiah dari Mr. Hati Batu . Hahaha

Tahun lepas dok pakat guna Z2 , tahun ni Iphone le pulak. Hope la tahun depan dia tak pi tukar lagi. Tak dan nak beli aih , simpan duuit tuk travel kan bagus. Sebenarnya memang Lisa kurang minat dengan Iphone sebab manja sikit kan Iphone tu . Tapi kerana dia ayng Bagi, terima je la kan. Dah rezeki tak kan nak tolak . Tepat nya kami dok tukar Hp , dia IP6 dan Lisa Ip 6 Plus. Biasa pegang Hp besar . Note 3 and sony Z2 Lisa ada lagi. Still cun macam Lisa (perasan) sebab tu sayang semua gadget. Lagi pun masing-masing ada kelebihan sendiri . Tu yang tak lepaskan salah satu dari Hp kesayangan ambe.





Habis sudah cabaran 7Hari instablog dari EFG ,,, lepas ini cabaran apa pula ye ? Nantikan je ;) 

10 ulasan

Manja eh iphone. Mcm nak. Hahaha

Perhhh!!Iphonee..Jles okey..Ehekkk

fuhyoooooo, untonggggg laaaaaaa~ hahaha~

nk gaksss, even manja pun....nona x penah lg gune , teringin nk gune note, note 3..note 4 ker....

tp belum masanya lg....huhu~

syokk gune hp besaw2 nih,kann..hehehe

jomm join nihh, mana tahu dpt tmbh gadget kerr.....kann~

http://nonasani.blogspot.com/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

sy daoat mimpi ja kalau mau pakai iPhone ni. haha

Bestkan kalau ada orang hadiahkan....


EmoticonEmoticon