Dapat Surprise Beg Vincci

Dapat Surprise Beg Vincci  ||  Terjawap sudah siapa pemberi Hadiah surprise yang bermain di minda  . Memang terkejut , sebab time sedang focus kerja tiba-tiba ada kurrier hantar bungkusan Besar. Dengan muka blurr sambil recall ade ke order barang , macam tak ada je . Siap tanya dengan abang kurrier tu  nak bagi kat sapa bungkusan tu , dia jawap memang untuk Lisa . Number hp pon number  lisa, pelik nye .. tak ada order barang pun. Buka bungkusan itu dan ternyata,,, Beg Vincci !! Waahhh terharu sampai nangis , haha. Serious la nangis . Sebab tak pernah dapat surprise macam ni . Pandai pulak pilih beg casual untuk saya  . Sehari sebelum dapat beg tu , memang sedang tengok-tengok beg jenama Vincci di laman web online. Dan keesokkan harinya dapat lah pualk beg tu , Macam mana dia tahu ni ?
Nampak mewah dan casual kan. Sebenarnya dulu memang pernah ada sembang-sembang dengan si Pengirim tu , nak beli beg baru sebab beg Prada yang beli tempoh hari sayang la pulak nak guna untuk kerja . Then sehari sebelum Lisa terima hadiah beg tu , dia sempat tanya .. Nak beg baru ke ? , ofcourse la Lisa jawap NAK ! kalau dia belanja . Hahah bukan selalu dia bagi greenlight beli beg. Cakap membazir la , apa lah.. biasalah sesetengah lelaki ada tak minat dengan Beg ke kasut ke. Terlebih lagi mr hati batu macam dia . Tanya macam tu je , then esok terus dapat . FUHH laju gila ,
BEST nya dapat beg, ! kan ? Apalagi perempuan.. memang macam mengantuk disorong bantal lah .

Beg Vincci

casual bag cincci

Cantik Beg ini, I LIKE IT ! saya memang suka yang simple sahaja . Dan kaler yang soft , sebab nak guna untuk kerja je pon. Lainlah kalau nak guna tuk weeding ke , majlis ke , jalan ke . Simple like my life je la. Romantik kan MR Hati Batu ? Romantik la sangat... kami swap hadiah . Memandangkan bulan 11 nanti hari jadi kami ,,, Kira Swap hadiah je la , bagi barang yang dia nak hari tu . Memang selalu bagi hadiah  awal. Macam tahun lepas pun dapat awal. Terimakasih banyak-banyak Mr Hati Batu yang garang macam singa tapi hati ada taman la jugak =P 


{ 8 comments.. read them below or add one }

Misya (Aimi Syahirah) Misya (Aimi Syahirah) October 14, 2015 at 7:45 PM
Wah syoknyer dapat surprise! Best kan? Hari tu pun saya dapat surprise from husband sempena bufday. Ngeee... http://www.aimisyahirah.com/2015/09/surprise-birthday-flower-from-hubby.html
Farah Farah October 15, 2015 at 8:58 AM
wow cik sepet...bestnya
beg vincci...cantik dan selesa
Amanda Suria Amanda Suria October 15, 2015 at 11:56 AM
Wah..untung badan dapat handbag..akak ni plak dah terlebih bnayak bag..nak plak jual handbag....erm...xde chances nak dapat handbag baru de...
Inani Hazwani Inani Hazwani October 15, 2015 at 12:22 PM
Pehhh vincci tu, bestnyaaa :D Nani lagi suka buat koleksi kasut dari beg tangan, heheh :D
Nurul Nurul October 15, 2015 at 2:45 PM
Mesti lah gembira kan dapat hadiah, nak -nak pulak baru je usha kat kedai.
Pucuk dicita, ulam mendatang kan..happy for you :)
Melissa Muklis Melissa Muklis October 15, 2015 at 3:27 PM
untungg lahh.. heee lawaa begnyaaa :D
aswaleyla aswaleyla October 17, 2015 at 1:17 AM
huntungg laa. cantik sangat beg ni. kalau lela yg dapat mau x menangis nii