BIODATA FATTAH AMIN

BIODATA FATTAH AMIN  || Pelakon muda ini  semakin laris je menbintangi beberapa drama di layar TV. Ye dak? sapa tak kenal Fattah Amin,  sebelum ini berlakon dalam Play Boy Itu Suami Aku , sekarang jadi Hero dalam drama Hello ,Mr. Perfect yang bersiaran di TV3 slot akasia setiap Isnin sampai Kamis pukul 6.58 Petang. Berlakon sebagai Muhammad Izul Islam dalam Hello MR. Perfect.. Jom kenal biodata mengenai Fattah amin . 

BIODATA FATTAH AMIN 



Nama Penuh: Abdul Fattah Bin Mohd Amin (Fattah Amin) 
Nama Popular: Fattah Amin 
Umur: 23 Tahun
 Pendidikan: Mahasiswa Bidang Seni di Universiti Teknologi MARA (UiTM)
 Status: Pelajar Sepenuh Masa 
Pekerjaan Sampingan: Model dan Pelakon 
Profil Rasmi Twitter: https://twitter.com/fattahamin




5 comments.. read them below or add one

mama 3farhanah mama 3farhanah October 15, 2015 at 8:47 PM
kalau tak silap nama watak dia dalam drama tu Izzul.
Inani Hazwani Inani Hazwani October 16, 2015 at 11:30 AM
Suka tengok dia belakon sekarang. Hehehe
Sue Izza Sue Izza October 16, 2015 at 12:23 PM
mula2 berlakon suamiku playboy rasa nak sepak je,tapi sekarang dah ok ye,ntah2 tu cite first dia mula2 belajar berlakon hahahhaa
ravind balepandiya ravind balepandiya June 9, 2016 at 7:08 PM
handsomenya fattah amin saya selalu menyokong awak.