Jangan Berlagak Sebab IPhone !

Jangan Berlagak Sebab IPhone ! | Tinggi sangat ke derajat seseorang kalau orang tu guna Iphone ? apa yang membezakan antara Iphone dengan jenama Handphone yang lain ? Tadi Lisa up la status dalam media social facebook dengan caption , " Selama ini guna Iphone hanya untuk Facetime dan Whatsapp sahaja. " tiba-tiba ada orang menyampuk .. komen dan cakap "ERRK.. takpa la.. Lisa baru tau ke kelebihan Iphone.. oo lupa baru guna .. krik krik " dan beberapa ayat lain la. I know she memang sedang mengajing . Hmmm yela Lisa memang baru beberapa bulan guna Iphone . Bukan tak mampu nak beli , tapi Lisa lebih suka Samsung Note 3 yang boleh Multi Windows (buka apps banyak-banyak dalam satu masa ) dan juga Hp Experia Z2 yang purple tu (sebab sony kamera cantik dan auto focus. Senang untuk ambil gambar dan post ke blog ) . HP aku , suka ati aku lah nak buat apa ! 


Kelebihan menggunakan Iphone : 
*HP tak heng 
*tidak cepat panas 
*Lebih save and secure 

Setakat ini itu la yang Lisa tahu. Sebab Lisa guna Handphone lebih untuk whtsapp , Call and sms (jarang kecuali urgent ) , ambil gambar , update blog . dan tengok video. Ya memang baru guna Iphone , sebab Lisa lebih selesa dengan Note 3 untuk update blog jadi memang setakat ini tiada masa untuk menyelidik lebih banyak mengenai software Iphone. Jangan dipersoalkan, sebab Lisa lebih tekankan untuk update blog dan whatsapp kerja sahaja . Bukan untuk bergaya atau berlagak KAYA . 



Handphone lebih kepada keperluan bukan kemahuan . Jadi Jangan dipersoalkan !. Setiap individu mempunyai citarasa sendiri. Takyah la mentang-mentang awak tu dah lama guna Iphone lepas tu nak kutuk newbie macam saya . Aiyoyo tak baik ma...

{ 8 comments.. read them below or add one }

aswaleyla aswaleyla September 10, 2015 at 7:53 PM
kikikih. belagak noh dia. kasi ketuk kepala satu kali lepas tu cakap kat dia jangan belagak sngat taw.
Izzati Suhaide Izzati Suhaide September 11, 2015 at 7:44 AM
Amboi...nmpk sngt berlagak dia tu...suka ht ckp gtu..huhu

Jom singgah Izzati Suhaide
YB Shehan YB Shehan September 11, 2015 at 9:25 AM
untung laaaa ada IPhone. Ekekeke

YB Shehan is here. Nak godek cth SEO template. ekekeke
Cikk Mimin Cikk Mimin September 11, 2015 at 10:02 AM
Pakai note 3 best kan.. besar screen nye

Yang benar,
mimin adam
Amanda Suria Amanda Suria September 11, 2015 at 11:02 AM
Hi lisa..akak x leh nak berlagak sebab guna Note 2 je
irra yyan irra yyan September 11, 2015 at 1:22 PM
Hihi kita pon harapkan orang bagi jer..klu idok xde ipong gak hihihi [irrayyandotcom]
Anizz Annisa Anizz Annisa September 11, 2015 at 10:20 PM
alaa dye jeles tu kak lisa pon ade iphone..ahhah