Gambar Doktor Handsome Sedunia !

Gambar Doktor Handsome Sedunia || Sebelum ini ada Lelaki penjual durian Handsome dan Sado , kali ini dokter pula handsome . Stylo dan handsome lebih kurang macam model Ualls. Kalau disini ada doktor seperti ini memang pasti Hospital penuh dengan pesakit perempuan. Entah-entah tertusuk Pin tudung pun pergi check di Hospital doktor handsome ini :D 

Mike , Lelaki yang mempunyai kerjaya sebagai Doktor di New York ini mempunyai wajah kacak dan membuat nurse serta pesakit disana menjadi histeria . Handsome ke ?  Jomm tengok seperti apa Gambar doktor Hensem tu


















11 ulasan

woww...okok. esok saya nak start g gym. hehehe

JOM FOLLOW SAYA

Wahhhhhhhhhhhhhhhhh.... Pakat nak jadi org sakit la camni

MMG HENSEM SUNGGUH.. SANGGUP SAKIT KALO MCM NI.. WAKAKKAA

Adoiii cair tengok pandangan mata dia.. Bertambah 'sakit'la para gadis dan wanita kat hospital sebab nak warded lama-lama. Hahaha...

agak-agak nak menggedik... hari2 sakit... hahahah

alamakkk.. mmg ensemm la lisa .hihihi

kalau cmni..hari2 nak demam, sakit tekak..hihi...

oklah , tak nak jadi doktor la macam ni.. hahaha

assalamualaikum,....makkk aiii....hensom rr...hahaha....jemput follow & komen di ruangan entry yaya cendana ye.... www.yayacendana.com
terima kasih...


EmoticonEmoticon