PAPARAN TERBARU FACEBOOK

Layout Baru facebook bertukar lagi? | Tadi cuba buka facebook melalui browser web i.e di HP. Dan hasilnya.tada.. HP bertukar layout lagi. Button bulat bulat dah seperti button pada google pula. 

Kaya sungguh markzukeberg ni. Setahun ini sahaja dah tukar berapa kali. HAHA 
Kalian lebih suka yang mana? Paparan terbaru dari facebook atau paparan facebook yang lama. 

Sampena kemerdekaan Malaysia yang Ke58 ,saya ingin mengadakan giveaway yang simple. Ada sesiapa yang nak jadi sponsor tak? Hehe sila tinggalkan komen ;)

{ 9 comments.. read them below or add one }

Puan Wawa Puan Wawa August 27, 2015 at 11:32 PM
Salam singgah lisa..")

wawa follow.. aikk, baru plak ke? rajin sgt mark ni tukar kan.. hehe
masuri24 masuri24 August 27, 2015 at 11:37 PM
Layout yang ni agak kureng..
Nik Ainaa Nik Ainaa August 29, 2015 at 12:49 PM
aina punya belum bertukar lagi rasanya

Nik Ainaa
Emily Emily September 4, 2015 at 1:00 PM
Tak perasan ada apa-apa pertukaran, pun.
alizasara alizasara September 5, 2015 at 8:08 AM
Nope, i dont think ada apa apa yang berubah? Mungking untuk Safari tk de bnuak perubahan
muhammad nizam muhammad nizam September 11, 2015 at 1:06 AM
aah... baru hapdate tadi.. jadi camni...