KONGSI RAYA BERSAMA ZUL ARIFFIN HANYA DI SENHENG !

KONGSI RAYA BERSAMA ZUL ARIFFIN HANYA DI Senheng ! | Pejam celik pejam mata  ramadhan pun telah berlalu hampir 3 Minggu. Masing-masing membussykan diri untuk persiapan hari raya .Selain mempercantik rumah tentunya ingin menceriakan hari raya lagi dengan barangan yang baru .  Dari peralatan elektronik seperti Peti Ais, TV , peralatan dapur tentunya ingin menukar dengan yang baru juga kan ? Tidak dinafikan , sekarang ini banyak promosi-promosi yang ditawarkan . Dari company A sampai ke company Z, pastinya pening kepala memikirkan mana satu tempat yang sesuai dengan citarasa kita dan tentunya sesuai dengan poket keuangan kita.

Usah risau , jom serbu Senheng ramai-ramai . kerana kini Senheng sedang mengadakan promosi raya yang memang menggiurkan! JOM! KONGSI RAYA BERSAMA ZULL ARIFFIN di Senheng yang bermula dari 15 JUNE sampai 31 JULY 2015 . Sebelum ini ada orang cakap senheng mahal , tapi setelah disyorkan oleh teman Lisa dan Lisa try la usha-usha uish memang tak seperti orang cakap . Seperti contoh barangan multicooker , boleh masak nasi dan juga sayur. Senheng Menawarkan warranty dari 2tahun sehingga 3 tahun. Lebih berbaloi dan menjimatkan . Bayangkan kita beli mahal-mahal nanti rosak atau ada masalah , pening pula kemana harus hantar warranty . Beli di Senheng , selain kuality , warranty , juga jimat duit poket .  Kenapa tidak memilih membeli barangan dari Senheng terdekat atau boleh kita beli senawang online di web rasmi www.senheng.com.my .

Seperti apa promosi raya yang menarik itu ?Seperti apa promosi raya yang menarik itu ? diantaranya :
# Kalian akan mendapatkan baucar yang bernilai rm100.00 dari EZEN Sarang burung .  Wahh yang ini memang menarik ! sebab Lisa jenis yang suka minum sarang burung . Nyum nyum.. untung dan sedap woo !

# GIFT CARD Rebate sebanyak rm200.00 .
Dapatkan potongan harga sebanyak rm200.00 bagi para pemilik gift card Senheng . Kelebihannya .. lebih murah rm200 dari harga yang Senheng tawarkan . Tertahluk pada terma dan syarat barangan yang sedang di tawarkan.

# Faedah serendah 0.05%setiap bulan untuk AEON CREDIT SERVICE
ini lebih murah berbanding dari tempat lain . Kan ? cuba bandingkan . hehe

# Bagi pengguna kad kredit pulak , boleh berbelanja membeli belah di dengan faedah 0.00% sehingga 36bulan. Tak kira berapa banyak barangan yang anda beli.

Dan yang paling menarik,, bagi kalian pengguna kad AEON , akan mempunyai peluang untuk masuk dalam senarai cabutan bertuah. Hanya dengan membeli belah di Senheng dan senQ diseluruh outlet negara dan bayar dengan menggunakan Kad kedit Aeon. Mudah bukan ? Mana tahu salah seorang kalian mendapat hadiah bertuah yang diberikan sehingga RM340,000.00 !! wah .. banyak tu ! 

Peti ais , peralatan dapur , terasa nak memborong pula. 

Apa tunggu lagi..Jom serbu PROMO RAYA  SENHENG dan nikmati tawaran hebat yang ditawarkan bermula 15 JUNE -31 JULY 2015. Manalah tahu kot-kot dapat jumpa ambasador Senheng iaitu Zul Ariffin. Boleh la berselfie. 

{ 19 comments.. read them below or add one }

yanie yusuf yanie yusuf July 8, 2015 at 12:18 PM
amboii best nye... nak jugak hihi
kizmyself kizmyself July 8, 2015 at 12:20 PM
perghhhh.. baiklah..nanti ushar
Allene typicalmommy Allene typicalmommy July 8, 2015 at 12:33 PM
menarik hadiah dia... paling menarik ngn zul la.. hahaha
irra yyan irra yyan July 8, 2015 at 12:35 PM
Kak irra memang beli barang letrik kat senheng. Layanan tip top! Puas hati.
razzwey razz razzwey razz July 8, 2015 at 12:40 PM
Lisa, jom shopping kat senheng. Leh menang 340k... Hehehe
mas saari mas saari July 8, 2015 at 1:28 PM
suka shopping barang letrik kat seng heng sbb dia selalu ada offer utk ahli..
muhammad zarin muhammad zarin July 8, 2015 at 1:30 PM
Terbaiklah..suka ngak shopping kat senheng
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz July 8, 2015 at 1:41 PM
Wah bestnyerr ..Jom jom jom .............. SHOPPING !!!!!!!!!!!!!!!
Julia Johari Julia Johari July 8, 2015 at 1:44 PM
hebat sungguh promosi seng heng...teruja kak juju tgk...eh minggu ni nak pi usya la
Anil Wanina Anil Wanina July 8, 2015 at 1:57 PM
i suka senheng... memang berbaloi !
afzalsukasuki afzalsukasuki July 8, 2015 at 3:44 PM
alahai nak kena pegi senheng ke?kalau pegi lepas raya boleh tak uhuk2 :P
muhammad firdaus rahim Firdaus muhammad firdaus rahim Firdaus July 8, 2015 at 10:51 PM
info terbaik utk teman2 yg berminat dan ada masa utk membeli belah, ewah2\:d/\:D/\:d/
muhammad firdaus rahim Firdaus muhammad firdaus rahim Firdaus July 8, 2015 at 10:51 PM
info terbaik utk teman2 yg ada kelapangan utk membeli belah, ewah2\:d/\:d/
M.Syamsid Dhuha M.Syamsid Dhuha July 9, 2015 at 12:26 AM
Sudah tibe masenye saya renew lesesn senheng . Haha lame kot tak jejak situ xD
Nina Mirza Nina Mirza July 9, 2015 at 9:38 AM
Sat.gi nak usha promosi kat senheng!