Gambar Isteri Humood Alkhuder

Gambar Isteri Humood Alkhuder [penyanyi Kun Anta] | Siapa yang tak kenal lagu Kun Anta. Lagu yang menjadi top hits dari kalangan remaja bahkan artis pun buat dubmash lagu ini.  Sebelum ini Lisa pernah menuliskan entri mengenai maksud lirik KunAnta di Kun Anta -Humood ALkhuder  , kali ini Lisa nak share gambar isteri beliau. Mesti kalau kalian google memang tak pernah jumpa kan.

Isteri penyanyi Humood ini mempunyai paras yang cantik dan juga berpendidikan woo. Menyukai bidang penulisan . Dan dia pernah belajar di Ryersoon University & American International School . Sekarang ini isteri Humood Alkhuder belajar di Emerson college. Seorang jurnalis mengenai Politik, seni , budaya ,ilmu pengetahuan dan juga bisnes.  Mafaz Al Suwadian , itulah nama perempuan cantik yang sekarang begelar isteri kepada Humood Alkhuder.

Berikut beberapa keping gambar isteri Humood Alkhuder penyanyi  Kun Anta : 
















 " I am an aspiring freelance journalist and recent journalism graduate from Ryerson University in Toronto, Canada. I was raised in Kuwait where I had constant exposure to issues making top headlines around the world. I have covered stories ranging from arts to politics and from science to business. I enjoy writing about the arts, culture, and community stories. I strongly believe that journalism is about us and our stories, and my mandate is to put the human face into my written work. I currently reside in Kuwait. " 
Salah satu tulisan yang dia tinggalkan di laman blog beliau beberapa tahun lepas.

 About Humood Al Khuder Wife :
Name : Mafaz Al suwaidan
Facebook : https://www.facebook.com/mafaz.alsuwaidan

7 ulasan

Ooo dh kawen rupanya... hihi.. he's so handsome! Eh??! Hahaha.

nampak muka educate bini dia.... memang sesuai.

muka wife dia macam kak ziadora la...

Woaahhh ... Suddenly nak mengorat org arab kat library esok , hak hak hak .. Nice info btw ,, Thumbs up


EmoticonEmoticon