Menu Baru KFC BUTTER GARLIC CRUNCH 2-pc COMBO

Lunch : KFC BUTTER GARLIC CRUNCH | Kesibukan kerja semenjak dua menjak ini membuat Lisa kurang meluangkan masa untuk keluar makan tengah hari . Sama ada bawa bekal ataupon tunggu petang balik kerja baru nak makan. Hari rabu , dimana kebanyakan kedai makan disini akan tutup. Perutpon menari-nari bak budak kecik minta susu. Lapar oi.. Takda pilihan lain, KFC tempat terdekat untuk makan. 

Lisa sebenarnya memang memilih sikit dalam memakan ayam , muak .. and entah .. Lisa memang suka makan sayur-sayur atau daging or ikan. Tapi setelah masuk dalam KFC,,  ternampak menu baru kfc yang baru m Butter garlic crunch  ada 1pcs combo dan 2-pc combo. Nampak macam ada perisa pedas  maka tak tunggu lama dah , Lisa pilih je menu tersebut BUTTER GARLIC CRUNCH 2-PC COMBO .Sebab saya tak suka makan nasi ayam . Haha

Chezzy fries , nyum nyum.

Rasa ayam yang pedas macam wasabi la kalau lidah Lisa . Ayam empuk dan enak . Haa.. Gigitan pertama membuat Lisa menangis mengeluarkan airmata sebab pedas. Kalian boleh dapatkan harga yang special pada time Lunch hours dan Dinner hours . Macam tak percaya je Lisa boleh  habiskan dua ketul ayam ni. Biasa makan 1ketul pon tak leh nak habis.



3 comments.. read them below or add one

adarain adarain May 7, 2015 at 3:44 PM
tetiba rasa nak pergi makan kat kfc plak.
Nieyl Nieyl May 7, 2015 at 4:17 PM
Singgah petang..
kite dah try makan dah..
hmm...kite rasa kite lebih suka spicy biasa :)
Liyliz Yusof Liyliz Yusof May 7, 2015 at 4:34 PM
KITE Ni puasa. aishh tp nk juga bukak bila sebut ada menu baru KFC