SCREEN SAVOUR , Jilat Screen Dan Rasa !

SCREEN SAVOUR , Jilat Screen Dan Rasa ! | Pernah tak pada satu masa ,kalian jilat phone screen kalian ? Hahaha lepas mengambil gambar,nampak cantik dan membuat air liur ase meleleh la pulak. Namun apabila dah jilat screen handphone tu , mesti rasa tak senikmat macam dalam gambar . Betul tak ? 

Ramai orang membiarkan makanan sejuk hanya untuk mendapatkan gambar yang cantik. Contoh, Lisa sendiri lah kan. Makanan yang di pesan sampai , bukan terus nak makan . Tapi mesti ambil gambar dulu , gambar yang cantik dan menarik . Untuk mendapatkan gambar yang cantik memang la bukan sekali snap terus dapat hasil yang cantik. Mesti 2 ,3,4, 6 kali baru mendapatkan hasil gambar yang sempurna. Lainlah kalau kalian photographer . haha..

Eh , tapi kan sekarang ni ade technologi baru , untuk membuat kalian boleh merasa makanan hanya dengan menjilat gambar pada screen Hp tu . Waw macam menarik kan. Tentunya menarik, hanya dengan SCREEN SAVOUR  yang kalian boleh dapatkan di  MAXIS , Mengeluarkan satu penemuan yang baru yang pastinya kalian tak kan pernah fikir, benda ni akan wujud. Betul-betul tasti. Senang le, kalau lapar jilat phone je . haha agak-agak kenyang tak?
Jom tengok lebih lanjut di pautan link bawah ini : 

[NEW] Maxis launches Screen Savour, The Tastiest Piece Of Tech This April 2015


4 ulasan

huiiii xsanggup nk jilat hehehehe ;p

Hahahhaha

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/job-party-birthday-ruby.html

Mak aihhh, busuk la skrin fon tu kena air liur.. wkwkwkw XD

Maxis wat april fool la wei...adoii


EmoticonEmoticon