Contest Top Fans dot My

Contest Top Fans dot My | Fans.my salah satu website yang boleh digunakan untuk exchange memilih siapa yang ingin kalian follow , atau skip jika kalian tidak tertarik dengan orang tu . Setiapkali kalian suka ,kemudian view atau follow ahli laman media sosial , kalian akan dapat earning. Wah mudah kan ?

Hadiah yang ditawarkan pun lumayan diantaranya :
 1st – cash rm100 + CD Ar Rayyan + 1 tudung+Craft plushie 1 (handmade)+T-Shirt exclusive fans.my dan baju tempahan hand made by D’jahitan umi..
2nd – cash rm50 + CD + 1 tudung+nenhong+T-Shirt exclusive fans.my
3rd – cash rm30 + CD+mask shisiedo+T-Shirt exclusive fans.my
dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my..

Nak join juga ? Meh baca  
syarat contest:
1.folow dan like 13 sponsor kite
2.daftar sebagai pengguna " fans.my ( DAFTAR  DISINI" )
3.copy code dan paste ke ruangan entry "HTML" code :  ( DISINI )
 (pastikan anda sertakan url refferal untuk invite  lagi banyak invite lagi cepat jadi top fans!

4.dan tulis tentang fans.my 50-100 atau lebih patah perkataan.. explore dulu itu jauh lebih baik..


dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my..  - See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnCcU
dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my.. 
- See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnCcU
3rd – cash rm30 + CD+mask shisiedo+T-Shirt exclusive fans.my
dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my.. 
- See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnCcU
2nd – cash rm50 + CD + 1 tudung+nenhong+T-Shirt exclusive fans.my
3rd – cash rm30 + CD+mask shisiedo+T-Shirt exclusive fans.my
dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my.. 
- See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnCcU
1st – cash rm100 + CD Ar Rayyan + 1 tudung+Craft plushie 1 (handmade)+T-Shirt exclusive fans.my dan baju tempahan hand made by D’jahitan umi.. - See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnCcU
3rd – cash rm30 + CD+mask shisiedo+T-Shirt exclusive fans.my
dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my
- See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnCcU
2nd – cash rm50 + CD + 1 tudung+nenhong+T-Shirt exclusive fans.my
3rd – cash rm30 + CD+mask shisiedo+T-Shirt exclusive fans.my
dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my.. 
- See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnCcU
2nd – cash rm50 + CD + 1 tudung+nenhong+T-Shirt exclusive fans.my
3rd – cash rm30 + CD+mask shisiedo+T-Shirt exclusive fans.my
dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my.. 
- See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnC
Syarat lebih lanjut baca  DISINI 


5 comments.. read them below or add one

Muhammad Shahril Muhammad Shahril February 2, 2015 at 10:32 PM
singgah sini .. jom GA niii .. hadiah berharga RM500 !

http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/02/giveaway-by-ekinrazalli-worth-rm500-to.html
Aretikz Aretikz February 3, 2015 at 6:59 AM
Waduh2.. makin banyak deh contest awal tahun 2015 ni.. hehe.. good luck :)