Contest Top Fans dot My

Contest Top Fans dot My | Fans.my salah satu website yang boleh digunakan untuk exchange memilih siapa yang ingin kalian follow , atau skip jika kalian tidak tertarik dengan orang tu . Setiapkali kalian suka ,kemudian view atau follow ahli laman media sosial , kalian akan dapat earning. Wah mudah kan ?

Hadiah yang ditawarkan pun lumayan diantaranya :
 1st – cash rm100 + CD Ar Rayyan + 1 tudung+Craft plushie 1 (handmade)+T-Shirt exclusive fans.my dan baju tempahan hand made by D’jahitan umi..
2nd – cash rm50 + CD + 1 tudung+nenhong+T-Shirt exclusive fans.my
3rd – cash rm30 + CD+mask shisiedo+T-Shirt exclusive fans.my
dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my..

Nak join juga ? Meh baca  
syarat contest:
1.folow dan like 13 sponsor kite
2.daftar sebagai pengguna " fans.my ( DAFTAR  DISINI" )
3.copy code dan paste ke ruangan entry "HTML" code :  ( DISINI )
 (pastikan anda sertakan url refferal untuk invite cth url refferal : http://fans.my/?ref=1) lagi banyak invite lagi cepat jadi top fans!

4.dan tulis tentang fans.my 50-100 atau lebih patah perkataan.. explore dulu itu jauh lebih baik..


dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my..  - See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnCcU
dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my.. 
- See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnCcU
3rd – cash rm30 + CD+mask shisiedo+T-Shirt exclusive fans.my
dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my.. 
- See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnCcU
2nd – cash rm50 + CD + 1 tudung+nenhong+T-Shirt exclusive fans.my
3rd – cash rm30 + CD+mask shisiedo+T-Shirt exclusive fans.my
dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my.. 
- See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnCcU
1st – cash rm100 + CD Ar Rayyan + 1 tudung+Craft plushie 1 (handmade)+T-Shirt exclusive fans.my dan baju tempahan hand made by D’jahitan umi.. - See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnCcU
3rd – cash rm30 + CD+mask shisiedo+T-Shirt exclusive fans.my
dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my
- See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnCcU
2nd – cash rm50 + CD + 1 tudung+nenhong+T-Shirt exclusive fans.my
3rd – cash rm30 + CD+mask shisiedo+T-Shirt exclusive fans.my
dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my.. 
- See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnCcU
2nd – cash rm50 + CD + 1 tudung+nenhong+T-Shirt exclusive fans.my
3rd – cash rm30 + CD+mask shisiedo+T-Shirt exclusive fans.my
dan 10 saguhati akan menerima baju T-Shirt exclusive fans.my.. 
- See more at: http://infotegar.blogspot.com/2015/02/contest-top-fans-setelah-sekian-lame.html#.VM85LyxnC
Syarat lebih lanjut baca  DISINI 


Sponsor Contest Top Fans
|Tudung Bawal Satin Mewah|
|Tempahan Printing Online Malaysia|
|Tips dan Informasi Puteri|
|Berita Online Terkini Malaysia|
|Tudung Gadis Melayu Modern|
|Lagu Qasidah Malaysia|
|Baju Tempahan Online Modern|
|Berita Hangat Malaysia Online|
|Review product Malaysia|
|Blog Advertorial Malaysia|
|Pakej Katering Perkahwinan|
|Impian Kita Resources|
|Saljiah Craft Plushi Art|

9 ulasan

singgah sini .. jom GA niii .. hadiah berharga RM500 !

http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/02/giveaway-by-ekinrazalli-worth-rm500-to.html

salam..

thanks for join.. dan untuk menentukan pemenang cik lisa kene letak url referral dari site fans.my.. anyway.. i appreciated your effort.. thanks again..

Wslam..url bkn dh ade kt pic tu ke?

Waduh2.. makin banyak deh contest awal tahun 2015 ni.. hehe.. good luck :)

lisa perlukan link affiliate untuk menentukan lisa jadi top fans.. saye tengok pemenang contest top fans dekat sini http://fans.my/stats.php


EmoticonEmoticon