Shopping Online Jimat di Zolace

Shopping  Online Jimat di Zolace | Awal tahun Pastinya banyak  kedai  yang membuat  banyak  Sale . Namun  tidak semua  orang mempunyai  masa untuk  pergi kedai  dan bershoping . Tak usah risau , sekarang  jika anda ingin membeli-belah  tanpa menggunakan banyak masa dan juga tenaga , kini Zolace hadir untuk anda.  Zolace merupakan  butik pakaian muslimah moden yang menawarkan berbagai  jenis Pakaian muslimah , Aksesori , Tudung  dan juga  Beg ditawarkan di zaloce. Jimat tenaga sebab tak perlu bersusah untuk beratur dan juga jimat wang anda kerana harga yang berpatutan dengan poket anda.  Penghantaran percuma ke seluruh Malaysia , Brunei Dan Singapura.  Tiada pembelian minimum  dan  Tiada tarikh akhir pembelian . 

Setiap hari Zolace memberi penawaran penjualan yang menarik . Anda boleh memeriksanya setiap saat hanya di page jualan zolace untuk mengetahui tawaran-tawaran menarik yang dijual sehari-hari  .  Diantaranya : Dress Muslimah Moden , Blouse Muslimah Malaysia , Skirt Labuh Muslimah , Tudung Bawal Online Malaysia ,Koleksi Baju Kurung Moden , Women Palazzo Pants in Malaysia , dan Beg Tangan Online . Wahh Banyak kan pilihan yang anda boleh pilih di Zolace ini !

Dress Muslimah  moden , Dress yang terbuat dari bahan seperti nylon , polyester  , spandex. Sesuai untuk menghadiri majlis rasmi . Reka bentuk untuk busana muslimah bermula dari saiz S sampai L menepati semua genre dari muda sampai ke yang sudah berusia . Bukan hanya untuk acara rasmi sahaja , juga dapat dipakai untuk bekerja , pergi kolej atau berjalan-jalan . Berbagai warna yang kalian boleh pilih sesuai dengan kesukaan dan pilihan hati kalian . Element yang geometric dan juga plain . Menarik bukan ?.  Jangan lewatkan tawaran menarik dan juga harga yang mampu menjimatkan poket anda .  Serlahkan keanggunan dan kecantikan anda dengan menggayakan busana Dress muslimah moden dari Zolace .

Blouse muslimah , baju  yang labuh dan menutup aurat untuk kaum wanita . Busana yang sesuai untuk bersantai , makan malam , pergi kerja dan juga untuk pergi ke majlis pernikahan . Terbuat dari kain yang lembut membuat para pemakainya berasa selesa dan tidak panas. Warna dan design corak yang beraneka ragam pasti akan membuat anda rambang mata dibuatnya .  Dari Baju yang berlengan panjang sampai lah baju setengah panjang  . Jangan risau mengenai ukuran baju , Blouse muslimah tidak hanya menyediakan satu saiz sahaja, namun terdapat 3 saiz dari saiz s sehingga size L .

Serlahkan keayuan dan keanggunan dengan menggabungkan antara Blouse Muslimah Malaysia dengan Skirt labuh Muslimah . Berbagai model dan corak Skirt labuh muslimah disediakan di Zolace . Sesuai untuk anda bawa bersantai, berjalan atau pergi ke pejabat. Tak lupa juga padankan dengan tudung bawal yang menarik dan juga berbahan kain yang lembut dan mudah dibentuk hanya di Zolace . Dari corak plain dan juga corak prints . Bidang 45 yang lebar sehingga tidak terlalu singkat apabila anda memakainya .

 Bergerak lebih bebas dengan Woman Palazzo Pants In Malaysia . tersedia dalam ukuran S,M,L ,XL bahkan 2XL . Jadi tak usah risau jika anda mempunyai saiz badan yang sedikit besar. Boleh pilih sesuai ukuran badan kalian. Bagi anda yang lebih selesa dan menyukai baju kurung , Zolace juga menyediakan berbagai pilihan jenis baju kurung dengan design yang terbaru . Koleksi baju kurung Moden ini anda boleh pilih di Zolace.




Zolace juga menyediakan berbagai aksesori untuk melengkapkan busana anda. Dari Beg , Cincin dan juga Rantai . Wah.. rambang mata dibuatnya .  Cantik dan elegant cincin itu jika tersemat dijemari manis anda . Tak kalah juga dengan Rantai yang dihiasi dengan batu kristal yang cantik dan menyerlah.Beberapa jenis model Rantai yang ditawarkan dan pastinya cantik . Dan juga Beg Tangan Online di Zolace.

Tudung yang saya pakai ini saya beli dari Zolace , terbuat dari bahan chiffon . Tudung bawal bunga raya chiffon ini lebar 45 bidang ,sehingga boleh saya bentuk ikut suka hati saya. Boleh gayakan seperti menggayakan shawl atau selendang .

Beg yang saya sandang ini cantik kan ,Nak juga ? jom , dapatkan di ZOLACE  sebelum kehabisan .


Apa tunggu lagi , mari membeli belah di Zolace yang pastinya masih menjimatkan poket anda. Layari web di www.zolace.com atau media sosial seperti link dibawah ini.



a)     Facebook: https://www.facebook.com/ZolaceMalaysia
b)    Twitter: https://twitter.com/ZolaceMalaysia
c)     Pinterest: http://www.pinterest.com/zolacemalaysia/
d)    Instagram: http://instagram.com/zolacemalaysia
e)     Google+: https://plus.google.com/+ZolaceMalaysia/posts

3 ulasan

Waaa....dh mcm2 online shopping ada sekarang kan...

memang cantik-cantik baju semua dekat situ..

Ingatkan Zalora tadi..hehe..ejaan lebih kurang, nt sy singgah menjengah ke sana..:)


EmoticonEmoticon