Reaksi Anda Ketika Note 3 Tercampak ?

Reaksi Anda Ketika Note 3 Tercampak ?  | Setelah hampir setahun berkhidmat untuk saya , Dijaga bak menantang minyak penuh akhirnya semalam terjatuh juga. Calar dah enset kesayangan Lisa . Kemek bagian bucu atas dan bawah . 2 tempat tu.. Sedih gila ! 
"ala.. calar sikit je pon " walaupun sikit , tapi macam hati Lisa pula yang calar. Huhu beli dengan duit sendiri kottt.. Bukan orang bagi . Tu yang sayang gila-gila. Bersyukur lah sebab elok lagi , boleh guna . Alhamdulillah kerana tak terlanggar kereta.Kalau tidak.. menangis tak berlagu jawapnya .Hurm.. barang yang lisa jaga semua elok tapi kali ini tercuai lak.
Ceritanya semalam  time nak pergi kerja , Lisa main handphone dalam kereta. Sesampai di tempat kerja dan nak turun dari kereta, lupa lah pulak yang enset itu ada atas riba . Keluar je dari kereta, prakkk.. jatuh tercampak ke atas jalan tar. Reaksi Lisa ?  Nak nangis dan terkedu sekejap sebelum aku mengambil hp aku yang terburai.

Dengan kondisi handphone yang macam ini, membuat Lisa malas nak hupdate blog. Tak de semangat nak update . Biasa update blog guna handphone ini. Screen besar senang nak menaip . Tapi sekarang kena ambil masa mengobati hati yang berduka lara dek kerana handphone jatuh. 


3 comments.. read them below or add one

CT Humairah CT Humairah January 13, 2015 at 4:56 PM
CT mengeeeeeerti calar dihati itu bila hp CT pun jatuh. huwaaaa.. syukur masih boleh guna kan. nak dapat yang ini pun setahun menabung..
Starniea Starniea January 13, 2015 at 6:39 PM
Saya pun baru pecah spec mata..menangis terus sbb baru 4 bulan guna.... :'(