New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ

http://www.ayuejean.com/2014/12/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html




New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ | semenjak tukar tempat kerja ini asyik busy memanjang je . Nak join Giveaway pun tak sempat. nasib baik Giveaway ini diperpanjang , mana lah tau berkesempatan menang dalam giveaway ini.

Mengapa anda harus memenangi rangkaian produk Eversoft Skinz Youth Recall ?
Kerja dengan masa yang tak tentu menyebabkan dehidration atau kekurangan air. Mana tidak nya ,masa untuk meminum air mineral jadi kulit pun menjadi kering dan terdedah dengan cuaca yang tak menentu . Tiada satu wanita pun yang tak menginginkan mempunyai kulit yang halus dan juga cantik. Dengan rangkaian penjagaan kulit Eversoft Skinz Youth Recall mampu mengembalikan keremajaan kulit . Kulit cantik dan bersih dambaan setiap wanita. Siapa yang tak nak kan ! 

"Eversoft Skinz menjadi pilihan untuk kekal cantik di Tahun Baru 2015 kerana meremajakan kembali kulit yang rosak . Rahsia cantik, Muda  dan berseri dengan rangkaian penjagaan kulit Eversoft Skinz "

New Year Giveaway with Eversoft Skinz Youth Recall by AJ akan berlangsung dari 26 Disember 2014 sehingga 4 Januari 2015 10 JANUARI 2015 (11.59 malam)

  
Hadiah :
5 (lima) x Rangkaian Produk Penjagaan Kulit Eversoft Skinz Youth Recall bernilai RM 250 setiap satu.
Pemenang akan dipilih berdasarkan entri dan slogan yang paling menarik dan kreatif.
Pemenang akan diumumkan pada  7 15 Januari 2015


Nak join Giveaway ini juga ? Baca DISINI atau klik banner diatas untuk join ya !


7 ulasan

Terima kasih sudi join dan support Giveaway ni.....
Boleh semak kembali senarai peserta kat sini okay :
http://www.ayuejean.com/2015/01/senarai-peserta-new-year-giveaway.html
Gudluck!!!! =D


http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/new-year-giveaway-with-eversoft-skinz.html

Hi hi hi☺!!
Qila pun singgah dari GA sama jugak ehehe! GOODLUCK! WINK WINK!


EmoticonEmoticon