Header Blog Baru Design By Azhafizah

Header Blog Baru Design By Azhafizah | Tahun baru, semua nak baru kan? Hehe template nak baru, header pun nak tukar baru. EH sebenarnya tak terfikir pun nak tukar header ni sampena tahun baru 2015 . Sebab memang dah teringin nak tukar, dan alang-alang header ni siap sehari sebelum tahun baru jadi Lisa pasang header ni bertepatan tahun baru. Hehe. 

Header Blog yang Comel ,simple dan cantik ini di design oleh akak Azhafizah pemilik blog Siti Merahjambu (azhafizah.com ) . Harga pun berpautan , dan ketika Lisa buat tempahan, sehari terus proses. Dan siap dalam masa yang cukup cepat. 

Kalau kalian nak tempah header yang comel atau ikut design yang kalian nak.. boleh try tempah di akak Azhafizah Disini 

{ 8 comments.. read them below or add one }

sha dhira sha dhira January 1, 2015 at 8:45 AM
Tahniah header baru yg comel itu... :D
Selamat Tahun Baru.. :D
Eimma FM Eimma FM January 1, 2015 at 10:40 AM
teringin gak nak tempah header dengan kak fiza. heee.. cuma belum berkesempatan :)
Anis Diyana Anis Diyana January 1, 2015 at 4:12 PM
header ni bertambah lawa sebab ada gambar akak kat situ hihi
Happy new year 2015 :)
Fadzi Razak Fadzi Razak January 1, 2015 at 5:21 PM
Cantik header baru. Tahun baru kene semua baru kan hehehe
Rosmiza Ali Rosmiza Ali January 2, 2015 at 9:44 AM
Wow! Makin cantik dah blog Lisa.. Nampak sangat akak dah lama tak bw.. Cuti panjang nau, ni lah dia.. Banyak ketinggalan.. Huhu..
RosmizaAliDotCom™
Azhafizah Md Nor Azhafizah Md Nor January 5, 2015 at 8:46 AM
Happy New Year Lisa..Terima Kasih sudi order :)