Bertukar Ke Domain Dot Com

Bertukar Ke Domain dot Com | Finally setelah ditambah dan dibagi serta dikurangkan selama empat puluh hari empat jam empat puluh empat minute berfikir  (amboi ayat berbelit ) telah diputuskan untuk bertukar ke domain dot com . Pemilihan nama yang mungkin unik dan disebabkan perwatakan mata Lisa yang sepet, akhirnya pilih url therylisanurulain.blogspot.com bertukar kepada" www.ciksepet.com ". Nama lebih singkat dan senang dihafal. Tak panjang dan berbelit sebut.hehe

Yela.. ramai bebenar orang suka panggil saya dengan panggilan sepet. Memula nak nama sepet.com tapi sayang.. orang lain dah guna nama tu ! Jadi pilihlah nama ciksepet.com  . Terimakasih untuk Mr Buah Hati yang telah sponsor domain ini untuk saya. Yayy ! (Lompat tinggi atas katil )

Tinggal tukar header, betulkan sikit ja. Betulkan nama url. Tahun Baru , Header Baru, Domain baru. Dan semoga lebih rajin lagi dalam penulisan entri ye. 

5 ulasan

hye Cik Sepet....tahniah atas perpindahan ke dot com....semoga terus success dlm arena blogging.

Sape yang bagi free domain ? nak jugak :( erm erm

Tahniah !
A good step for this new year dear :)

Nanti cerita sikit apa jadi pada trafik lepas tukar ke .com okay?


EmoticonEmoticon