1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com | Setelah tertunda selama beberapa hari akhirnya sempat juga join giveaway dari www.bubblynotes.com blog milik kak Farah  . Sibuk mengalahkan Menteri . haha.

OK kalau nak suruh nyatakan apa-apa sahaja mengenai Blog, Kak Farah atau Ash , Lisa pilih  Perkara yang sedikit banyak mengenai kak Farah . KakFarah ,menurut Lisa la ye , Kak Farah Strong woman, strong mummy . Kuat dalam erti mampu bekerja ,mampu bagi masa dan curahkan kasih sayang kepada Ash anak kak Farah. Ditengah kesibukan dia bekerja mesti penat kan kalau balik kerja , namun masih sempat membagi waktu juga untuk blog dia . Lisa ni yang bujang lagi pun kadang tak mampu nak bagi masa untuk semua tu .

Jom meriahkan1st mini  giveaway www.bubblynotes.com ini . Klik Banner untuk join. 

3 ulasan

good luck lisa!

kaksue tag lisa kat sini-->
http://www.suesopian.com/2015/01/first-and-simple-giveaway-oleh-cik-iman.html

Alhamdulillah, thank you lisa sebab sudi sertai mini GA akak, sorry lewat reply, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~


EmoticonEmoticon