Selamat Hari Lahir Untuk Saya

  Selamat hari lahir untuk saya | Pejam celik pejam celik dah 25 tahun  mawar bernafas diatas bumi milik Allah swt . Alhamdulillah masih diberikan kesehatan untuk menjalani kehidupan ini . Terimakasih untuk rakan-rakan yang memberikan doa ucapan dan juga terimakasih untuk hadiah dan juga kek "mawar biru" dari my brother dan juga jelly cake blue rose dari my big boss. Dan thanks sebab buat party kecil untuk celebrate hari lahir saya. 
  

25tahun dahhh... ! Tak pe.. umur je 25, muka macam 18tahun.. haha betul lahh kan..kann..kann...
Cantik kan kek mawar biru tu ? semalam time nak potong rasa sayang le pulak. Sebab cantik sangat. Huwaa..

Semalam,30 November  juga merupakan  hari lahir Founder #kelabbloggerbenashaari yaitu abg Ben Ashaari yang ke.... ? haa kalau nak tahu umur abg Ben Ashaari tu berapa .. meh terjah  DISINI
 Ada kek Sado , Huwaa mesti best kan dapat raikan dengan geng Blogger yang lain . Plan nak pergi and join , tapi ade rancangan tersendiri pula time seminggu sebelum date.
"Selamat hari lahir untuk kembar saya  abg BEN , 
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki !

Tak pe la, takda rezeki. But banyak hal di tahun ini yang membuat aku happy dan juga tercapai juga hasrat nak jumpa Qhaliff anak abang Ben  DISINI dan juga dapat jumpa Abang Ben. Hee.. bukan senang nak jumpa artis dan juga bukan senang untuk Mawar berjalan jauh ,sensorang  atau tanpa family. Sebab tu kena tapis dan fikir juga kena minta keizinan dulu kalau nak pergi kemana-mana tempat yang jauh.

Kek Mawar Biru Atau Kek Sado ? 

13 ulasan

Happy bornday Lisa..semoga dimurahkan rezeki ...dipjgkan umur dan sentiasa dlm lindungan Allah swt

Selamat hari lahir!!
Semoga diberkati umur, dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan..aamiin

Selamat hari lahir kak...tarikh lahir kita samala...

Selamat hari jadi. Panjang umur murah rezeki yer.

Eh yke.. happy belated bufday. Heehe

Thanks... hehe.. tulah..syg betul nak potong kek

selamat hari lahir lisa. semoga Allah murahkan rezeki Lisa selalu


EmoticonEmoticon