Sedap ke Chocoletto ?

Sedap ke Chocoletto  ? | Nama ini memang sudah tak asing lagi kan ditelinga kalian. Selain sedap, harga pon murah . Sekali makan, pasti kalian akan tertagih. Dulu kan mula-mula Mawar memang tak minat langsung dengan chocoletto ini. Walaupun ramai yang bercakap mengenai kelazatan coklat ini, tapi Mawar langsung tak ambik perduli. Sampai akhirnya Mawar try la nak rasa jugak kan, sedap ke? 

Toping yang terbuat dari coco crunch dilumuri coklat  , kemudian tengah tu berisi buble rice , bawah sekali ade biskut oreo. First time memang tak reti makan, sebab kat sini sejuk jadi chocoletto tu keras. Kawan cakap kalau nak makan letak atau rendam air panas. Hahaha mawar siram lah dengan air panas. Rupanya bukan siram, tapi rendam dalam mangkuk berisi air panas. Hahaha.. but rasa tak kurang juga walau dah disiram air lanas sedikit . Coklat lebih terasa pekat. Dan yang pastinya sekali makan,tertagih lagi. Sedap !!   


Nasib baik lah beli 5 botol ,kalau beli sebotol memang akan rugi.. rugi sebab dah tertagih. Sebab rasa chocolleto yang memang sedap ! Haaa... Berapa harganya? Percaya tak jika saya beritahu harga Chocoletto ni RM10 sahaja satu botol. Iyeee.. RM10 je.... Berat lebih kurang 350 gram gitu. Botol kecil harganya cuma RM7 sahaja. 


Kalau kalian nak beli juga, boleh order ke Kak Ieta 
whatsapp 0192586141 


3 ulasan


EmoticonEmoticon