Prepaid XPax Disposable


 Prepaid IOX DISPOSABLE | Pelan internet prabayar yang baru dikeluarkan oleh celcom dengan keluaran yang terhad sahaja. Harga simcard rm20 , dan mempunyai kuota 1Gb yang active dengan jangka masa 1 minggu. 
 
Apa yang membezakan dengan pack lain ? Walaupon 1gb active untuk satu minggu,pack ini akan automatik ada 4G LTE . Berbeza dengan simcard prepaid biasa, yang kebanyakan harus membuat langganan internet bulanan barulah boleh menikmati 4G LTE yang mempunyai fungi kelebihan pada speed internet yang sangat laju. Bergantung pada kawasan juga, sebab bukan semua tempat dapat menikmati 4G . 

Kelebihan lain ialah, kalian boleh melanggan plan internet lain ketika kuota 1Gb tersebut sudah habis, sama ada ingin melanggan daily,weekly, ataupun monthly. Tidak perlu menunggu sampai jangka tempoh masa 1 minggu untuk pack disposable expired. 

Hanya tempat tertentu sahaja yang menjual simcard Xpax DISPOSABLE ini. Dan dengan jumlah yang terhad sahaja. 



9 ulasan

untung nya just stater pack dia dgn 1GB kuota je la ye? Lepas tu dah macam IOX biasa ye?

Taup *118# pilih up kuota 5Gb dan kuota anda akan masuk free

mmg utk sim ni je kan..kena amik pakej sebulan ke?

Lepas tamat 1GB seminggu, cam mane nak subcribe semula?

Lps seminggu sy dpt msg celcom ehsan dpr 50 extend validity mcm sim biasa.Kenapa sy suka SIM data only sbb blh pakai kat modem n phone. Kalu pakai kat dual sim ltk kat slot 1..pakai internet pun sim 2 blh masuk call.. dulu pakai happy serta digi for broadband..kat tablet!

makasih bos infonya dan salam sukses


EmoticonEmoticon