Hadiah Misteri Dalam Kotak Merah

Hadiah Misteri Dalam Kotak Merah | Pagi tadi abang posmen datang membawa dua bungkusan dalam sampul pos laju untukku. Seingat Lisa, rasa takda buat pembelian online ,lepastu kenapa ada bungkusan datang eh ? Nama pengirim pun tak ada. Cop alamat sahaja , mane lah tau kan siapa pemilik alamat rumah itu.

Dengan gigihnya tanya di whatsapp satu demi satu orang dalam contact number whatsapp. Haha, macam takda kerja kan. Sekurangnya buka lah dulu apa yang ada dalam kotak merah tu . Tak terfikir lah pulak. Dan ketika buka bungkusan itu..tadaa.. Jam tangan yang ada gambar muka Lisa kat dalam ! wah..cantik ! Hahah kalau dah gambar ini, memang tau dah siapa yang sent gift ni.Orang yang banyak tunjuk ajar lisa dalam blog,  Abg Kiz  , Blogger underground. Dan salah satu blognya www.kizmyself.com . Hadiah hari jadi Lisa akhir bulan lepas. 

Terimakasih sifu ! 


10 ulasan

wahhh,,bestnyeeee dpt gift!hehe,,cantik jam tu,,siap ada muka lisa lagi,,
btw,,iqha singgah ye :))

wah...cantik..mcm nak tempah je..tahu x mcmana nak tempah dear ?

alahaiii,,misteriii betull kan,,tiada nama pengirim lagi,,apa apa pun,,jam tu cantikkkk

cantik tuh.. siap ada gambar sendiri lagi.. tahniah ya..

bestnyer dapat hadiah kan..cantik pula tu

Smart jam ... abe kiz myself ajar kita pulak blogging ... hehe


EmoticonEmoticon