Cetak Gambar Photo Kanvas di Samudera Kanvas

 Cetak Gambar  Photo Kanvas di Samudera Kanvas | Pengalaman pertama berdepan dengan kamera didalam studio untuk penggambaran pastinya memberikan seribu satu pengalaman yang tersendiri . Kaku tak tahu bagaimana cara berposing dan watak apa yang perlu dibawakan untuk penggambaran tersebut menjadi memori yang memang tak kan terlupakan sampai bila-bila. Berposing didepan kamera tak sama tau kalau kita ambil gambar selfie menggunakan HP  Dan kali pertama jugak aku bertentang mata dengan blogger-blogger KelabBloggerBenAshaari , Baca DISINI.
Tentunya membuatku ingin mengabadikan hasil photoshoot itu  agar ianya kekal . Dan hari itu , dapat pula tawaran percetakan gambar kanvas oleh +Samudera Canvas  ! Bak kata pepatah pucuk dicinta ulam pun tiba. Alhamdulillah , rezeki woo .. sebab memang tak pernah buat Photo Kanvas sebelum ini.

Dan hasilnya memang cantik ! Material berkualiti dan juga Photo kanvas murah yang KALIS AIR ! , tak perlu risau gambar akan pudar kerana detikan masa yang berputar. Kalau nak , kalian boleh print gambar kahwin , gambar tunang , gambar kesayangan ,gambar family sekeluarga , dan juga gambar konvo kalian ! Boleh jadikan kenangan untuk anak cucu dimasa yang akan datang. Samudera kanvas sedang mengadakan PROMOSI akhir tahun !


ANTARA SENARAI HARGA YANG ADA :
SAIZ 8"x8"
✔ HARGA ASAL : RM89.
✔ HARGA PROMOSI : cuma RM50 SAHAJA!
✔ DISKAUN HAMPIR 50%
✔ Anda JIMAT RM39!!

SAIZ 10"X15" (Saiz A4) ☜
✔ HARGA ASAL : RM150.
✔ HARGA PROMOSI hanya RM70 SAHAJA!
✔ DISKAUN 60%!!!
✔ Anda JIMAT RM80!!

SAIZ 12R (18"x12")
✔ HARGA ASAL: RM200
✔ HARGA PROMOSI : RM100 SAHAJA!
✔ DISKAUN 50%!!!
✔ Anda JIMAT RM100!!

SAIZ 20"X30" (SEBESAR TV 32INCI)
✔ HARGA ASAL: RM350
✔ HARGA PROMOSI : RM150 SAHAJA!
✔ DISKAUN HAMPIR 70%!!!
✔ Anda JIMAT RM200!!

Untuk tempah dan pembelian  photo canvas murah ini boleh kunjungi di :

Facebook :  SAMUDERA KANVAS
Instagram : @SAMUDERAKANVAS
Atau Whatsapp : 014-8495922

2 ulasan

waaaaa.. dah macam artis dah nih. nak sign~~~

Cantik kan kualiti printing samudera kanvas ni... mmg puas hati... a.lan punya siap dah gantung kat dinding...


EmoticonEmoticon