Kempunan Makan..

KEMPUNAN MAKAN CHICKEN COP | Dua hari lepas, Lidah ni tak tahu kenapa memang nak sangat makan chicken cop. Cari je tak jumpa lah,tutup lah . Hurm.. akhirnya semalam berjaya juga makan chicken cop di Pumpkin's . 

Tada.. nak makan chicken cop tapi terorder pulak chicken lamb, haha kalau boleh memang nak order smua. Tapi masalahnya,habis ke??harga rm10.50 sahaja. Minum? Air epal and air orange. Sedap air orange tapi air epal tak berapa sedap and rasa tak berapa fresh. 

Time memula datang batu 2@3 meja sahaja.. tapi time malam sikit dah ramai orang pulak.
Tepi-tepi dihiasi pokok bunga nan hijau. Ada dua tempat,bahagian dalam dan luar. Yang dalam ade aircond yang luar tak ada tapi ade udara fresh. Dan juga boleh tengok pemandangan yang indah dari tingkat satu. 
Dinner ala-ala romantik pulak. Hehe.. .


EmoticonEmoticon