Web Rasmi #KelabBloggerBenAshaari

|#kelabbloggerbenashaari adalah satu network blogger dan founder dia ialah, ABen pemilik blog www.benashaari.com . Kelabbloggerbenashaari ditubuhkan sejak 2009 dan sekarang mempunyai member  mencecah lebih dari 23,000 .Apa yang menarik dari KBBA? Di network ini saling berkongsi ilmu dunia Blog dimana semua saling membantu untuk naik dan bukan saling menjatuhkan. Dan akhirnya  mempunyai web laman yang rasmi yaitu Kelabbloggerbenashaari. Yang memuat activity yang dilakukan oleh rakan-rakan KBBA .
Selain itu kalian boleh follow instagram dia @kelabbloggerbenashaari ,


dan Facebook #Kelabbloggerbenashaari.
Apa yang menariknya? Kalian boleh mendapatkan tips dalam dunia blogging dan mereka tidak kedekut ilmu.
Lisa pon ingin mengucapakan banyak terimakasih kepada rakan-rakan KelabBloggerBenAshaari sebab semenjak join rakan KelabBloggerBen Ashaari, ada peningkatan dalam blog saya dah.Trafik naik menjadi 4@5 kali lagi banyak dari trafik biasa !  Excited giler . Hehe hope lepas ni bertambah elok blog aku yang sebelum ni macam hidup segan mati tak mahu.   Dah tak bersawang kekeringan idea lagi. Hehehe..
Kalian  nak join ? Boleh je.. FREE tak berbayar pon. ;)

#KELABBLOGGERBENASHAARI 
"BUKAN SEKADAR BLOGGER "

3 ulasan

bangga with Kelab Blogger Ben Ashaari =)

Untunglah lisakkk..dah buang sawang

Belum join lagi, baru jadi member kat facebook..


EmoticonEmoticon