Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !



BEN ASHAARI 

                                                       *Klik banner untuk join
Segmen dari Ben Ashaari atau biasa paggil ABen .
kalau nak join gak.. klik banner DIATAS ya ...
terma dan syarat ? baca di entri dia . ..


Latar Belakang :

Saya seorang anak bongsu   yang bermata sepet ,berkulit putih dan mempunyai wajah iras-iras chinese walaupon saya tiada keturunan chinese. Menetap di  Johor dan tidak pernah beralih dari sini, kerja dan menetap disini .




Kelebihan :
Kelebihan blog ni ... dulu banyak letak tutorial mengenai komputer tapi dah banyak Draft kan ,sebab mula-mula berblogging sahaja nak tulis-tulis . Dan sekarang .. Baru nak start semula berblogging . Kemas apa yang patut . Review product dan blog ni tidak menulis pasal gossip artis atau hiburan. Mak marah ooo.. Lagi pon tak sanggup tanggung dosa . Hehehe..

Impianku , seorang Blogger ?

Nak pemes dan popular , dalam erti orang kenal penulisan kita . Kalau dah ada nama , senang nak buat bisnes , dapat job atau.. kalau bertuah boleh pergi melancong FREE. ke Istanbul ke , London ke ,Amsterdam ke.. (memasang angan-angan tak salah kan ? dah namanya impian .. hehehehe )

{ 22 comments.. read them below or add one }

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ September 11, 2014 at 11:56 AM
Semoga impian kak lisa tercapai.. amin.. keep moving forward
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN September 11, 2014 at 1:01 PM
Angan perlu mantap ... :) hoho ... meh la datang umah .. kira melancong gak tu. :P
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 11, 2014 at 1:44 PM
hehehe insyaallah some day singgah kat umah abg hasrul :D
Yan Ty Yan Ty September 11, 2014 at 2:44 PM
Nice knowing u

Selamat Berblogging !!
ros_reeza ros_reeza September 11, 2014 at 2:59 PM
moga terus maju jaya!
Singgah dari segmen yang sama. done follow.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
Cik Fafa Cik Fafa September 11, 2014 at 3:01 PM
may all your wishes come true! =)
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz September 11, 2014 at 4:01 PM
Salam Lisa ..Semoga impian Lisa terlaksana hendaknya
Anizz Annisa Anizz Annisa September 11, 2014 at 5:03 PM
happy blogging :)

http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
Norhasniza Khalid Norhasniza Khalid September 11, 2014 at 7:44 PM
salam kenal, semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

www.mamaniza.com
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal September 12, 2014 at 7:36 AM
Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3
ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH September 12, 2014 at 9:38 AM
Assalam,
salam perkenalan..
saya blogger baru..
harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
Sha Nikitasakura Sha Nikitasakura September 15, 2014 at 3:16 AM
Salam prkenalan...
Istanbul tpt yg ada dlm list berangan sy..
Jmput ke teratak sy..
Xjauh smp Istanbul..dekat...dihjung jari je
tellingstory11.blogspot.com
AyuInsYiraH AyuInsYiraH September 17, 2014 at 11:02 PM
ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
AyuInsYiraH AyuInsYiraH September 18, 2014 at 6:18 PM
ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
Nadia Johari Nadia Johari September 25, 2014 at 1:01 AM
selamat berblogging dan teruskan berblogging
fadhil eda fadhil eda December 26, 2014 at 3:42 PM
singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
Nurul Afifah Nurul Afifah January 19, 2015 at 9:53 PM
semoga berjaya..penah juga try nak kemas2 blog tp jd malas..biarla..kenangan..haha..