Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !



BEN ASHAARI 

                                                       *Klik banner untuk join
Segmen dari Ben Ashaari atau biasa paggil ABen .
kalau nak join gak.. klik banner DIATAS ya ...
terma dan syarat ? baca di entri dia . ..


Latar Belakang :

Saya seorang anak bongsu   yang bermata sepet ,berkulit putih dan mempunyai wajah iras-iras chinese walaupon saya tiada keturunan chinese. Menetap di  Johor dan tidak pernah beralih dari sini, kerja dan menetap disini .




Kelebihan :
Kelebihan blog ni ... dulu banyak letak tutorial mengenai komputer tapi dah banyak Draft kan ,sebab mula-mula berblogging sahaja nak tulis-tulis . Dan sekarang .. Baru nak start semula berblogging . Kemas apa yang patut . Review product dan blog ni tidak menulis pasal gossip artis atau hiburan. Mak marah ooo.. Lagi pon tak sanggup tanggung dosa . Hehehe..

Impianku , seorang Blogger ?

Nak pemes dan popular , dalam erti orang kenal penulisan kita . Kalau dah ada nama , senang nak buat bisnes , dapat job atau.. kalau bertuah boleh pergi melancong FREE. ke Istanbul ke , London ke ,Amsterdam ke.. (memasang angan-angan tak salah kan ? dah namanya impian .. hehehehe )

22 ulasan

Semoga impian kak lisa tercapai.. amin.. keep moving forward

Angan perlu mantap ... :) hoho ... meh la datang umah .. kira melancong gak tu. :P

hehehe insyaallah some day singgah kat umah abg hasrul :D

Nice knowing u

Selamat Berblogging !!

moga terus maju jaya!
Singgah dari segmen yang sama. done follow.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

may all your wishes come true! =)

Salam Lisa ..Semoga impian Lisa terlaksana hendaknya

happy blogging :)

http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

salam kenal, semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

www.mamaniza.com

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

Assalam,
salam perkenalan..
saya blogger baru..
harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Salam prkenalan...
Istanbul tpt yg ada dlm list berangan sy..
Jmput ke teratak sy..
Xjauh smp Istanbul..dekat...dihjung jari je
tellingstory11.blogspot.com

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

selamat berblogging dan teruskan berblogging

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

semoga berjaya..penah juga try nak kemas2 blog tp jd malas..biarla..kenangan..haha..


EmoticonEmoticon