Rumah Impian | Hari ke 24

Kalau ditanya soal Rumah Impian , pasti ramai orang inginkan rumah yang besar, bersih , macam kondo .
Bertingkat ,exclusive, menenangkan , dan yang pasti milik sendiri bukan sewa .Betul tak?
.
Saya nak rumah yang terbuat dari Kayu tapi nampak Exclusive dan Cantik .

http://www.desainruangminimalis.com/wp-content/uploads/2014/04/Screenshot_33.jpg 
.
Nampak sejuk mendamaikan , Cuba kalau tengah penat balik rumah yang macam ini. Perpaduan warna coklat dan tumbuhan yang hijau nampak seperti natural dan menyejukkan .

http://www.desainruangminimalis.com/wp-content/uploads/2014/04/Screenshot_22.jpg 
.
Ruang tamu yang macam ni ,selesa . Bersantai bersama keluarga 

 http://www.desainruangminimalis.com/wp-content/uploads/2014/04/Screenshot_43.jpg 
.
Bilik yang macam ni.
Sentuhan traditional yang membuat tenang fikiran dan lena tidur .
http://www.desainruangminimalis.com/wp-content/uploads/2014/04/Screenshot_13.jpg 
.
Berhujung minggu di rumah yang macam ni . Perghh.. memang best la kan .
Boleh main air . sejuk dan mendamaikan . 

Rumah macam tu cukup la .
Kalau aku Kaya... inginkan Rumah Idaman seperti di Atas .


8 ulasan


EmoticonEmoticon