Pekerjaan Impianku | Hari ke 23

Tak terasa Cabaran 30 Hari  || #kelabbloggerbenashaari dah tinggal 1 minggu sahaja. Task yang ke 23 hari ni , Pekerjaan Yang Anda Inginkan Selain Kerja Yang sekarang . Panjang bebenar task tu .

Sekarang Lisa kerja makan gaji je , ye la. buat kerja cukup bulan dapat gaji. Gaji ? Alhamdulillah sekarang ni cukup lagi la untuk menampung Kos hidup saya dan tak lupa bagi kat parents. Sebab Lisa Bujang lagi tu yang tiada banyak tanggungan lagi . Selain itu , adalah kerja part time online .

Dulu time sekolah bercita-cita nak kerja jadi cikgu .
 
Tapi aku terambik pulak account , haha sebab nak jadi banker. Biasa la , budak-budak. kerja banker hari-hari pegang duit. Mesti best ooo.. tapi lepas dah abes sekolah Errr.. tak minat dah jadi Banker , try bidang penerbangan. Acah-acah nk jadi pramugrai. Sebab tengok pramugari cantik-cantik ! Jeles ! Disebabkan ketinggian ku yang comel-comel sahaja... Saya diterima u\jugak, tapi bidang lain . Surat tawaran tu 3kali sampai kat umah , tapi saya tak pergi sebab mak tak bagi . ='(

Kalau sekarang ditanya , kerja apa yang Lisa inginkan ..
Lisa nak 
.
.
.
.
.
Makan, 
Tidur ,
 Travell ,
 Makan ,
 TIdur
 ..tapi income dapat tiap-tiap hari. 
Hahaha ada tak eh kerja macam tu ??

{ 14 comments.. read them below or add one }

Nieyna Zainal Nieyna Zainal September 23, 2014 at 12:51 PM
kalau ada keja mcm tu nina nak join skali :3
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid September 23, 2014 at 2:56 PM
kerja yang lisa nak tu, akak nak jugak..ekekekeke...
sohoque sohoque September 23, 2014 at 3:17 PM
Eh ada la keje mcm tu. Tak caya tanya saya..
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 23, 2014 at 3:26 PM
Kekeke bestkn keje mcm tu. Hahaha
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 23, 2014 at 3:26 PM
Aten tk leh tkleh... budak ag. Hahah
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL September 23, 2014 at 3:45 PM
Ada kot kerja lbh kurang mcm tu ; JAGA , time berjaga tido, time tido berjaga..haha. himpun duit banyak pi travel.
::EIDA:: ::EIDA:: September 24, 2014 at 4:46 PM
Lisa kak ida nk apply sekali.kerja tu boleh???? Best gilerrrrr hahahhaha
Nadia Johari Nadia Johari September 25, 2014 at 12:54 AM
hahaha..kalau ade kerja macm tu semua orang nak..hehe