Mood Dilamun Cinta | hari 27

 
.
 Mood Dilamun Cinta| hari 27
Mood aku hari ini?
Kalian tengok la gambar  diatas tu, mesti paham ! Hahaha
Mood aku hari ini macam sedang dilamun cinta je , dalam hati ada taman. Senyum seorang-seorang macam kambing dapat rumbut .Senyum meleret sampai telinga .
Why ? WHy ? WHY ? 
Dapat hadiah dari someone special ke ?
Bunga?
Coklat ?
Cincin?
Atau.. dapat boyfriend baru ke ??
SALAH! mood aku hari ini berbunga-bunga sebab aku tengok drama korea ni ha. Ntah apa tajuk dia, lupa pulak dah . Best jalan cerita tu , dari dua insan yang saling mencinta lepas tu tak dapat restu ibubapa . Dan kemudian si perempuan gigih cari cara untuk luluhkan hati kedua ibu bapa kekasihnya itu . Ending yang sweet sangat-sangat sebab akhir nya pasangan itu berkahwin dengan restu .

Mood kalian pulak macam mana ?


10 ulasan

wahhh ^_^ suka cerita korea ye...mood hari ini moody

Mcm hindustan je..hero kalah dulu..banyaklah salin salin baju hari ni..

tk minat.. tapi tertengok. heheh . laah mody kenapa

Assalamualaikum.. Datang singgah di sini :)

mood makan pun ada jugak sempena cuti hujung minggu...hehe....

Assalamualaikum...dh lama xde masa nak tgk cite korea hihi dulu peminat setia
Mood harini nak jalan2 cari kawan ^_^

Wahhh lepas tengok citer korea tu mesti berangan ni..hahaha


EmoticonEmoticon