Cerita Kasut Saya , Cabaran Hari ke 14

 


|| Cerita Kasut saya ||
Tudiaaaaa.. 
Lawa tak ?
 gojes tak?
 tinggi tak ?

Hahaha.. kasut raya saya yang superrbb dan saya sangat-sangat suka .
 
Yang special mengenai kasut ini : 
-Perpaduan warna yang serasi dan menciptakan warna yang mampu memikat hati saya . Ramai orang cakap kasut JDT (Johor Darul Takzim ) sebab warna kasut ini merah dan biru.
-Saiz  kasut ini 35 atau 4 ,kaki saya memang kecik macam tuannya 
-Ketinggian tumit kasut ni ialah 4.5'' inchi , sebab saya mempunyai ketinggian yang comel-comel sahaja sebab tu saya suka memakai kasut tinggi. Setakat ini tak pernah terjatuh lagi . Walaupon ramai orang yang cakap kasut tumit tinggi mampu membuat kanser, tumit pecah , namun saya ada tips-tips yang saya guna untuk elakkan mencederakan atau memudaratkan kesehatan .
-Tali yang berada di bagian belakang dan dikaitkan dengan bahagian tengah  mampu menopang keseimbangan tubuh ketika berjalan. 
-Harga yang mampu beli ! cuba terka berapa harga yang saya dapat untuk kasut ini ? RM65 sahaja ! WOW , murah kan ? kenapa ? sebab saya beli masa menjelang hari raya . Ada potongan harga dan sales besar-besaran . 50% Discount . Tips untuk dapat kasut gojes , harga mampu milik, kena survey la bila akan ada sales besara-besaran . 
Ini satu dari banyak koleksi kasut-kasut tinggi saya. tapi yang latest ni lah yang memang jatuh cinta !

{ 8 comments.. read them below or add one }

Faizal Zaman Faizal Zaman September 18, 2014 at 10:34 PM
perempuan kalau ngn kasut....haish berpisah tiada..
NURUL AQIDAH AZAHAR NURUL AQIDAH AZAHAR September 28, 2014 at 3:55 PM
cantik la..ida pun suke beli heel kt summit..my favourite shop.hehhee
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 28, 2014 at 4:52 PM
Heheh terjatuh cinta lak kan . Biasa mmg kena g sna tgok. Cntik2 kasut