Cerita Kasut Saya , Cabaran Hari ke 14

 


|| Cerita Kasut saya ||
Tudiaaaaa.. 
Lawa tak ?
 gojes tak?
 tinggi tak ?

Hahaha.. kasut raya saya yang superrbb dan saya sangat-sangat suka .
 
Yang special mengenai kasut ini : 
-Perpaduan warna yang serasi dan menciptakan warna yang mampu memikat hati saya . Ramai orang cakap kasut JDT (Johor Darul Takzim ) sebab warna kasut ini merah dan biru.
-Saiz  kasut ini 35 atau 4 ,kaki saya memang kecik macam tuannya 
-Ketinggian tumit kasut ni ialah 4.5'' inchi , sebab saya mempunyai ketinggian yang comel-comel sahaja sebab tu saya suka memakai kasut tinggi. Setakat ini tak pernah terjatuh lagi . Walaupon ramai orang yang cakap kasut tumit tinggi mampu membuat kanser, tumit pecah , namun saya ada tips-tips yang saya guna untuk elakkan mencederakan atau memudaratkan kesehatan .
-Tali yang berada di bagian belakang dan dikaitkan dengan bahagian tengah  mampu menopang keseimbangan tubuh ketika berjalan. 
-Harga yang mampu beli ! cuba terka berapa harga yang saya dapat untuk kasut ini ? RM65 sahaja ! WOW , murah kan ? kenapa ? sebab saya beli masa menjelang hari raya . Ada potongan harga dan sales besar-besaran . 50% Discount . Tips untuk dapat kasut gojes , harga mampu milik, kena survey la bila akan ada sales besara-besaran . 
Ini satu dari banyak koleksi kasut-kasut tinggi saya. tapi yang latest ni lah yang memang jatuh cinta !

10 ulasan

Lawanya Lisa! Serious lawa.. Akak punyalah berkenan tengok high heels cenggini tapi sayangnya kaki akak tak sesuai ngn kasut tinggi.. Sakit tumit.. Huhu..
Btw, akak dah nominate Lisa dalam award nih -- LIEBSTER AWARD!
Jemput join! ^^,

perempuan kalau ngn kasut....haish berpisah tiada..

Tk try tk tau kak.. hahah alaa liebster tu nufnag kan???

cantik la..ida pun suke beli heel kt summit..my favourite shop.hehhee

Heheh terjatuh cinta lak kan . Biasa mmg kena g sna tgok. Cntik2 kasut


EmoticonEmoticon