Cabaran ke 10 : Isi Handbag Saya ?




Cabaran hari kesepuluh :  || Apa yang ada dalam handbeg anda   ? ||

*TISSUE (Lap peluh..fuh fuh )
*Duit syiling (balance beli makan atau beli barang kat kedai )
*Pemotong kuku  ( Takut ilang ,haha)
*Pen (wajib kena ada , kot-kot ada fans yang nak minta sign!  *ehhhh gurau je , sebab tuntutan kerja )
*HP (saya guna enpon biasa-biasa ja, ada sesiapa nak sponsor Hp tak ? haha )
*Cermin Mata ( kadang pakai ..tapi kena ada dalam beg sebab kanan 50 dan kiri 75 Huhu )
*Ubat-ubatan ( ubat Migrain , Cerryberry , yang dua ni memang harus ada )
*Name card
*Power Bank
*Coklat /makanan ringan /gula-gula 



Dan banyak....lagi. Senarai diatas je kot setakat ni.. banyak lagi barang dalam beg tu . Dan ianya rahsia perempuan sahaja . Hehehe

8 ulasan

Telefon lampu suluh...sama dengan kita punya phone...Geng...

Jemput baca ye hakak Lisa

http://officalmissyana.blogspot.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-ke-10-apa-didalam.html

eh ada snickers la.. nak sikit. hihi

beg macam besar dalamsikit..baguih2


EmoticonEmoticon