Cabaran Hari ke 8 : 5 lagu cinta



"Tak ingin lagi rasanya ku bercinta setelah kau tinggal pergi.. kegagalan ini membuat ku tak berdaya .."

Satu dari 5 lagu cinta yang saya suka. Task di Hari ke 8 ini ialah 5 Lagu cinta yang anda suka .Macam-macam lah CABARAN 30 HARI  .  Ade banyak lagu-lagu cinta tapi yang lisa suka ialah lagu tu " Hujan Kemarin - by Taxy Band " kalau sedang patah hati ka.. lagu tu sesuai untuk kalian. Jangan lupa sediakan tissue banyak-banyak . Sebab nanti pipi tu basah. Hahahaha .

Yang keDUA
:
- MALAYSIA CHABOR by Joyce Chu 
 Lagu yang mengisahkan seorang ahmoi (gadis chinese ) dari Johor Bahru  dekat dengan Singapore , Dan wajah dia  mempunyai muka ala-ala korea. Ramai orang yang menyamakan dia dengan artis-artis korea. Comel ahmoi ni . Dalam klip video ni ada triple bahasa yang kalian boleh tengok . (mandarin , English , dan Melayu ) . *Bayangkan je la yang nyanyi tu saya.. hahaha sebab Lisa memang takreti nak menyayi.. suara tak sedap langsung . hahaha

         

Yang ketiga :
Perfect Two - by Auburn
Sweet sangat-sangat lagu ini , biasa orang sedang jatuh cinta suka dengar lagu ini. Dan biasa pasang untuk videography wedding . Tak percaya ? dengar la lagu ni.. mesti senyum simpul ala-ala malu kucing giteww.

Yang keEmpat : 
N Sync - This I Promise You
Lagu dari someone yang pernah dia bagi satu ketika dulu, potongan ayat dalam lagu tu
And I will take
You in my arms
And hold you right where you belong
Till the day my life is through
This I promise you

Romantik tak ? romantik tak ?  hahaha mesti nampak macam garang tapi terkadang dia ade time untuk jadi romantik ^_^

Yang kelima : 
Sesaat Kau Datang by Ramlah Ram feat. SleeQ

Siapa yang tak tau lagu ini, Best kot.. Lebih kurang la macam yang pernah kurasa. cewaahh*



*Cabaran 30hari :

Hari 1 ,Gambar terbaru dan 5 fakta 

Hari 2 : 5 cara memenangi hati saya   

Hari ke 3 : Sesuatu Yang Menguatkan Anda

Hari ke-4 | Buku Kegemaran Saya

Hari 5 : 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas KEKASIH ? 

Hari 6 :Apa yang anda makan hari ini? 

Hari ke 7 : Pentingnya Pendidikan bagi saya





5 ulasan

N Sync tu memang old school.

Follow sini :)

nak kakak lisak nyanyi lagu mandarin pleaseee~

Ttup mata byangkan yg nyanyi tu kak lisa. Hahaha

Lagu perfect two! yeay sama tapi yaya tak masuk list. hehe


EmoticonEmoticon