Cabaran Hari ke-4 | Buku Kegemaran Saya

Eh,, dah masuk hari ke Empat di bulan September .
 Menyahut Cabaran 30 Hari dari #kelabbloggerbenashaari task untuk hari ini ialah Buku Kegemaran Anda.  Buku? , saya memang suka membaca buku. Tak kesah lah novel , majalah atau apasahaja .
Dari banyak-banyak buku yang dah saya baca Buku Kegemaran Saya ialah.
Cerita Cinta Ahmad Ammar (15 February 1993 - 2 November 2013). Buku terbitan Karya Bestari ini khusus menceritakan tentang perjalanan hidup Allahyarham Ahmad Amar Ahmad Azam
Insan yang tidak berapa dikenali semasa hidupnya namun menjadi sebutan setelah beliau meninggal

Sebuah buku yang lahir dari 15 orang penulis yang terdiri daripada keluarga terdekat Allahyarham Ahmad Ammar dan ditulis berdasarkan persektif mereka sendiri, antara yang menulis ialah, ayahnya, kakak, abang ipar, kawan-kawan daripada Abim, serta kawan-kawan beliau dari Universiti di Turki.Sebuah buku mengenai perjalanan hidup dan perjuangan arwah semasa hidup sehingga berakhir hayatnya dikota Istanbul Turki. Perjalanan hidupnya yang diabadikan untuk menyampaikan ilmu dimana saja beliau berada, walaupun terpaksa berjauhan dari keluarga dan sanak saudara. Sesiapa yang membaca pasti tersentuh hati dengan kisah perjalanan hidup beliau dan kecekalannya dalam mengharungi cabaran demi menyampaikan ilmunya.
 Hurm,, sebak pulak tulis entri ini .
Nak tau lebih lanjut sila cari dan beli buku dia ya :)  


20 ulasan

suka baca buku eyh :)
iena tak suke
haha tatau nk tulis ape nie (^_~)

Ramai kata buku ni best.. xkesempatan nk membaca... huuuuu

wahh dh ade eh buku nie..dh lame cri..huhu.. harap sangat satu hri nt nk miliki buku nie..

hehe suka sangt suka..memang hobi :D

best gilerrr... best ag sebab pemberian dari orang . haha

ade je dear... klik ayat karya bestari tu.. situ ade jual

belum baca buku ni lagi. nanti try ushar buku ni pulak

kakt entri ade link dia kalau nk beli on9

alamak,,, ada tengok kat kedai.. tapi kekangan masa nak membacanya tu..

mcam menarik jer buku ni.. nnti nk cari utk tambah koleksi :)

http://jejarimawarmerah.blogspot.com/2014/09/cabaran30hari-hari-keempat.html

dah baca gak..mak dan ayah dia describe anak dia ni macam mana..bagus utk masa depan kita juga insyaAllah

best x buku tu??

Salam Perkenalan dari mamamyja. Jemput singgah, komen and follow yer


CABARAN HARI KE-4

Selalu nampak kat bookstore buku ni tapi tak beli..nanti lisa cerita kan ea.. hee

Ada niat nak beli buku tu, tapi sampai sekarang belum beli lagi..


EmoticonEmoticon