Cabaran Hari ke-4 | Buku Kegemaran Saya

Eh,, dah masuk hari ke Empat di bulan September .
 Menyahut Cabaran 30 Hari dari #kelabbloggerbenashaari task untuk hari ini ialah Buku Kegemaran Anda.  Buku? , saya memang suka membaca buku. Tak kesah lah novel , majalah atau apasahaja .
Dari banyak-banyak buku yang dah saya baca Buku Kegemaran Saya ialah.
Cerita Cinta Ahmad Ammar (15 February 1993 - 2 November 2013). Buku terbitan Karya Bestari ini khusus menceritakan tentang perjalanan hidup Allahyarham Ahmad Amar Ahmad Azam
Insan yang tidak berapa dikenali semasa hidupnya namun menjadi sebutan setelah beliau meninggal

Sebuah buku yang lahir dari 15 orang penulis yang terdiri daripada keluarga terdekat Allahyarham Ahmad Ammar dan ditulis berdasarkan persektif mereka sendiri, antara yang menulis ialah, ayahnya, kakak, abang ipar, kawan-kawan daripada Abim, serta kawan-kawan beliau dari Universiti di Turki.Sebuah buku mengenai perjalanan hidup dan perjuangan arwah semasa hidup sehingga berakhir hayatnya dikota Istanbul Turki. Perjalanan hidupnya yang diabadikan untuk menyampaikan ilmu dimana saja beliau berada, walaupun terpaksa berjauhan dari keluarga dan sanak saudara. Sesiapa yang membaca pasti tersentuh hati dengan kisah perjalanan hidup beliau dan kecekalannya dalam mengharungi cabaran demi menyampaikan ilmunya.
 Hurm,, sebak pulak tulis entri ini .
Nak tau lebih lanjut sila cari dan beli buku dia ya :)  


{ 20 comments.. read them below or add one }

Iena Eliena Iena Eliena September 4, 2014 at 1:36 PM
suka baca buku eyh :)
iena tak suke
haha tatau nk tulis ape nie (^_~)
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ September 4, 2014 at 1:38 PM
Ramai kata buku ni best.. xkesempatan nk membaca... huuuuu
Anizz Annisa Anizz Annisa September 4, 2014 at 2:06 PM
wahh dh ade eh buku nie..dh lame cri..huhu.. harap sangat satu hri nt nk miliki buku nie..
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 4, 2014 at 4:18 PM
hehe suka sangt suka..memang hobi :D
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 4, 2014 at 4:18 PM
best gilerrr... best ag sebab pemberian dari orang . haha
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 4, 2014 at 4:19 PM
ade je dear... klik ayat karya bestari tu.. situ ade jual
miminadam miminadam September 4, 2014 at 4:27 PM
belum baca buku ni lagi. nanti try ushar buku ni pulak
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 4, 2014 at 4:42 PM
kakt entri ade link dia kalau nk beli on9
Norhasniza Khalid Norhasniza Khalid September 4, 2014 at 4:59 PM
alamak,,, ada tengok kat kedai.. tapi kekangan masa nak membacanya tu..
jejarimawarmerah jejarimawarmerah September 4, 2014 at 5:10 PM
mcam menarik jer buku ni.. nnti nk cari utk tambah koleksi :)

http://jejarimawarmerah.blogspot.com/2014/09/cabaran30hari-hari-keempat.html
Nurramizah fadzil Nurramizah fadzil September 4, 2014 at 7:27 PM
dah baca gak..mak dan ayah dia describe anak dia ni macam mana..bagus utk masa depan kita juga insyaAllah
Mama Myja Mama Myja September 4, 2014 at 8:37 PM
best x buku tu??

Salam Perkenalan dari mamamyja. Jemput singgah, komen and follow yer


CABARAN HARI KE-4
yaya_flanella yaya_flanella September 5, 2014 at 3:11 AM
Selalu nampak kat bookstore buku ni tapi tak beli..nanti lisa cerita kan ea.. hee
Eraz Fadli Eraz Fadli September 5, 2014 at 10:06 AM
Ada niat nak beli buku tu, tapi sampai sekarang belum beli lagi..