cabaran 30 Hari ,Hari 2 : 5 cara memenangi hati saya

Do you Like Me? 
Nak menangi hati saya? Ehhh.. ops! Haha..
Memenangi hati saya bukan bermaksud nak couple  ke nak masuk minang je yee ? Hahaha maksudnya.. if saya tengah merajuk ke , tengah moody tak nak bercakap ke.

Entri hari ke2 CABARAN 30HARI ialah: 

5CARA MEMENANGI HATI SAYA !

1.BAGI BUNGA MAWAR  BIRU .
Nak yang original.. tak nak yang plastik. Haha konfem la trus tak jadi merajuk atau marah. Nak tau sebab ape? Sebab saya suka mawar biru. Thats way la nama fb pon Mawar Biru. 


2. BAGI COKLAT 
Bagilah pape coklat.. janji HALAL eh..mesti senyum terleret sampai telinga .. 

3. BAGI PERHATIAN
Bagi perhatian kena tempat and masa juga. Time tengah busy kerja kalau dok kacau bukan menangi hati..trus tak kan layan. So..kalau nak minta tolong atau nak tanya sesuatu.. jangan tanya time kerja ya. Tu tak kena tempat. 

4. BELANJA MAKAN 
AYAM PENYET , BAKSO, Spagheti, ICE LEMON TEA.. Banana Split.. senarai makanan kesukaan saya. Sila.belanja saya sebab saya memang kuat makan. Kot-kot leh luluh ke hati saya. Krik krik *ayat bodek 

5. JANGAN TANYA BANYAK TENTANG PRIVACY
Memang tak suka kalau ade orang banyak sangat tanya pasal privacy. Bila nak kawen? Soklan ayat cepu emas..  tu 1 contoh dari beribu soklan. Haha


Senang je sebenarnya kalau nak menangi hati saya.. Cari tau apa yang saya suka.. kalau dalam kesusahan. .tanyalah apa problem..mungkin kalian boleh tolong . Mane la tau kan.. 
 Lama-lama hati yang batu..leh cair jugak.. 







{ 19 comments.. read them below or add one }

Nieyna Zainal Nieyna Zainal September 2, 2014 at 2:55 PM
mohon mr hati batu kakak lisak baca entri ni ekeke
qaseh dalia qaseh dalia September 2, 2014 at 2:59 PM
Mcm nak bg penumbuk je ehhh silap2 nak bg kasih syg mulehhh taak awaaa
muhammad zarin muhammad zarin September 2, 2014 at 3:14 PM
ok noted siap2 bila dia merajuk..hahaha
Yan Ty Yan Ty September 2, 2014 at 3:18 PM
ooo ok , sorry xtanya dah apa2...
Angah Judin Angah Judin September 2, 2014 at 3:24 PM
oooo.. okey tahu dah.. nnt kita menangkn hati awak yeee..
hahahaha
Cik Sue Cik Sue September 2, 2014 at 3:47 PM
mana nak cari mawar biru huuhuuuu
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ September 2, 2014 at 4:10 PM
Boleh la bagi coki2 nanti... aaauuuummmm
Hanim Hashim Hanim Hashim September 2, 2014 at 4:30 PM
Adoiiii mana nak cari bunga kaler biru dik nonnn hehehe :p
Fatin Bella Fatin Bella September 2, 2014 at 5:17 PM
Nnt aten belanja ice lemon tea. Hikhik
Faizal Fredley Faizal Fredley September 2, 2014 at 8:56 PM
hhhahha..senang jer..bagi bunga mawar biru jer?
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL September 2, 2014 at 9:16 PM
Salam Lisa, ayam panyet tu kalau makan kat rumah pcl pon boleh.. selalu buat.
yaya_flanella yaya_flanella September 3, 2014 at 12:56 AM
Okay. dah tahu rahsia lisa. semua lelaki pls pinang dia. haha
dikbee dikbee September 4, 2014 at 2:47 AM
Mawar biru?? Ada ekk?? Maklum ler, kite ni tak pernah dpt bunga... Huhu
Hafiz Rahim Hafiz Rahim September 4, 2014 at 2:47 AM
Susahnya nak cari mawar biru. Hehe