Apps : Edisi Blog | Ping Blogpost lebih mudah

Assalamualaikum !
Hari ini Lisa nak kongsi kan satu aplikasi untuk kalian suka membuat entri melalui smartphone dan juga untuk kalian reader yang suka membaca entri-entri post melalui handphone atau smartphone .

"EDISI BLOG "
Aplikasi untuk memudahkan kalian PING entri melalui smartphone .
setakat ini hanya boleh di Install android 4.3 kebawah , Iphone akn menyusul kemudian sebab aplikasi ini masih baru lagi. 

 
 Kalian boleh install 


 

Lepas install EDISI BLOG 
kalian masuk/ daftar 
1. Masukkan Nama
2. Email
3. Kata Laluan
4. Url Blog

tekan DAFTAR 

 
PING entri kalian di button PING tu . 

Mudah sahaja bukan ? kalian juga boleh tengok Post terkini dan juga rakan-rakan lain yang menggunakan Edisi Blog untuk ping entri-entri mereka.

Rugi  woo kalian kalau tak install sekarang !  Anytime , Anywhere kalian boleh ping entri kalian tanpa perlu bersusah-susah untuk membuka blog di laptop atau PC .

8 ulasan

wahhh bestnya ^_^ boleh la nnati pergi

Memang aplikasi Edisi Blog terbaik dan memudahkan BW melalui smartphone. Pcl sudah download .

huaa sedihh ipad takde lagi..telefon sony nak download asyik error je..dah banyak buang software tetap sama..sobsobsob

Den dah install dan daftar..x do pun entry den kuar..sedey


EmoticonEmoticon