Apa Yang Menarik pada Z 2 | Hari 26

 
 Apa Yang Menarik Pada Z2 sehingga membuat saya memilih z2 sebagai gaget saya terkini ialah , kerana z2 mempunyai design yang nipis dan juga cantik . Z2 mempunyai internal memory  16GB dan RAM 3GB membuat handphone ini tidak cepat hang .
 
Body Z2 mempunyai dimensi 146.8 x 73.3 x 8.2 mm (5.78 x 2.89 x 0.32 in) , dan berat 163 g (5.75 oz) . Sony Z2  juga merupakan Hp yang kalis air, time berenang pon boleh ambil gambar woo. Kamera z2 20.7MP , memang sungguh cantik kalau ambil gambar dengan menggunakan handphone ini. Ketika majlis sanding abang, hujan turun lebat. nak keluarkan kamera pon sayang sebab angin kuat . Maka saya pilih z2 untuk mengambil gambar sanding mereka. Hasilnya? Cantik ! dan memuaskan!

Selain itu z2 juga dilengkapi dengan 4G , speed boleh sampai 77Mbps ! memang laju dan teramat best kalau tengok youtube atau mendownload file besar.
Task 26 | Gaget anda sekarang : jawapannya Z2 . Hehe.
cabaran30 hari #kelabbloggerbenashaari

{ 10 comments.. read them below or add one }

tenku butang tenku butang September 26, 2014 at 11:33 PM
Berapa harganya lisa? Tgh survey henfon gak ni.. hu2
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 26, 2014 at 11:53 PM
Hehe dlu lisa beli time 2.3 tp skrg dh trun la kot
jaymiee jaymiee September 27, 2014 at 12:00 AM
dengan samsung note 3 mana best...
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 27, 2014 at 12:31 AM
Excelly ada note3 gak. Dua2 best. Kalau nak plih mmg susah. Sbb note3 senang nk buat kerja. Dia ada multi windows yang memudahkan kita membuka 2 aplikasi yang berbeza secara bersamaan. Contoh: email dan whtsapp
Rosmiza Ali Rosmiza Ali September 27, 2014 at 8:32 AM
Okay, part yg kalis air tu akak suka.. Mcm nak kena cari z2 je satu ni.. Hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™
sha dhira sha dhira September 27, 2014 at 3:08 PM
shad pun duk usha2 gak henset ni, kalit air itu penting.. hehe :D
Nak kena kumpul duit bebanyak lu bru leh beli sebijik, hehe :D
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 29, 2014 at 4:44 PM
Mega ag besar kak..saiz ipong je. Hehe