5 Wishlist Saya , hari ke 12

Cabaran 30 Hari #KelabBloggerBenAshaari
 Hari ke 12 , 5 wishlist saya ..
saya nakk...

1. Menunaikan ibadah Haji bersama kedua orang tua saya .
Insyaallah someday nanti. Semoga tercapai wish ni .

2.Nak jadi anak yang solehah
Yela,, dulu saya ni jenis degil dan tak nak dengar apa yang orang tua cakap. Anak bongsu la katakan. meski adalah sifat-sifat degil tu . Insyaallah dah try untuk tak buat sakit ati orang tua . Nak berbakti kepada orang tua. Tebus dosa-dosa yang dulu pernah buat time muda-muda gituu.
 
3. Mendirikan Masjid aka Nikah
Di usia yang muda sweet seventeen ni teringin pulak nak mendirikah masjid.Hahaha..
Tak da sesiapa yang larang kan bernikah dengan budak yang muda belia macam saya ni haa.
 
4. Nak pergi ISTANBUL, London, PAris , AMsterdam
Yang no 4 ni keinginan.,  kalau ada rezeki insyaallah pergi. Hehe..


5.Nak ada bisnes sendiri
Sekarang ni masih bekerja dengan orang . Makan gaji. Bisnes sampingan adela,sikit-sikit boleh simpan . Bercita-cita nak ada bisnes sendiri, bisnes SPA, Salon, Best jugak kan .
Kalau nak disenaraikan, ada banyak wishlist tu . haha sampai esok pon tak kan habis kot.
Hope lah semua tak pon beberapa wishlist diatas tercapai. AMin...
Dan apa pulak Wishlist kalian? cuba share ... Nak tau jugak.


2 ulasan

istanbul nakkkkkkkkkkkkkk ! akak pun malas da makan gajiii plsss nak biss sendirii huhhuhu


EmoticonEmoticon