Rahsia wajah nampak lebih muda


Rahsia wajah nampak lebih muda |
 Coba terka berapa umur saya ? 19tahun ? betul lah tu.. hahaha ase nak tampo pulak kan dengan budak perasan ni.
Ramai orang-orang  dan termasuk kawan-kawan, customer kat tempat kerja  cakap wajah saya nampak  lebih muda dari usia yang sebenar . Sampai ada orang panggil adik kat saya padahal usia dia lagi muda dari saya. Di Laman sosial pon ramai ingat saya 3@4thun lebih muda . wahh.. tips ? guna camera 360? tidak sama sekali .
Setelah lama saya berahsia ,  tiba  masanya untuk berkongsi pada kalian mengenai kulit wajah nampak muda dan berseri tanpa jerawat. 



Rahsia wajah nampak lebih muda dari usia yang sebenar :
saya tengah menggunakan produk ni, dan ramai orang cakap muka saya lebih muda dari usia sebenar ialah saya menggunakan Krim Herba Kemboja (KHK) ,

 

Krim ini menggunakan ramuan herba yang memang bebas dari bahan kimia, untuk kulit sensitif mesti kalian takut dan was-was nanti cuba produk ni, wajah akan tumbuh jerawat tak? jawapannya "TIDAK" kerana  KHK menggunakan bahan herba seperti
ramuan ekstrak pati soya, pegaga, manjakani, aloevera, vitamin A dan E, kolagen .Anda boleh merasakan kesan KRIM HERBA KEMBOJA ini seawal 3hari , jerawat akan mengecut , dan yang paling ketara kulit wajah lebih berseri.. Untuk lebih lengkapnya.. boleh baca DISINI 




#Cara Penggunaan :
Sapu di wajah sehari sekali sahaja, sapu sebelum tidur ya .


Ini testimoni dari beberapa orang  yang menggunakan KHK








Mahal tak?tak mahal lah..
   RM 65 untuk Semenanjung dan  RM 69 untuk area Sabah Serawak. (include postage)

 

PSttt : krim ni bukan hanya untuk perempuan sahaja , untuk lelaki pon boleh ! 

Jika berminat , Boleh hubungi :

WhatsApp :

019-9009213